Silifke Taşucu Myo'da Nöbet Değişimi - Son Dakika
Yerel

Silifke Taşucu Myo'da Nöbet Değişimi

Silifke Taşucu Myo\'da Nöbet Değişimi

Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevinde nöbet değişimi gerçekleşti.

07.03.2014 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevinde nöbet değişimi gerçekleşti. 28 Şubat 2005 tarihinde yüksekokul müdürlüğüne atanan ve her biri üçer yıldan oluşan üç dönem toplam dokuz yıllık müdürlük görevini yapan Prof. Dr. Halis Oğuz'un yerine Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 28 Şubat 2014 tarihinde Çumra Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Aydın Akın atandı.

Üniversite teamülleri gereği en fazla üç dönem müdürlük yapılabilmektedir. Yüksekokulda devir-teslim töreni yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirildi.

Müdürlüğe atanan Doç. Dr. Aydın Akın yaptığı selamlama konuşmasında yüksekokulun hem nicelik hem de nitelik olarak önemli bir seviyeye geldiğinin farkında olduğunu söyledi ve bu hizmetlerde görev alan herkese ve Prof. Dr. Halis Oğuz'a teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Prof. Dr. Halis Oğuz yaptığı veda konuşmasında şunları söyledi:

"Öncelikle bu devir-teslim törenimize iştirak eden herkese teşekkür ederim. Okulumuzun yeni Müdürü Sayın Doç. Dr. Aydın Akın Hocamıza hayırlı olsun der, kendilerine başarılar diler yeni dönemin okulumuza, Selçuk Üniversitesine, hepinize hepimize hayırlı olmasını temenni ederim."

Tören, yeni Müdür Doç. Dr. Aydın Akın tarafından Prof. Dr. Halis Oğuz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdimi ile sona erdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifke Taşucu Myo'da Nöbet Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement