Silivri'de Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Silivri'de Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Silivri\'de Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Silivri'de bir iş yerinde aynı kişi tarafından 3 kez art arda gerçekleştirilen hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

18.09.2016 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silivri'de bir iş yerinde aynı kişi tarafından 3 kez art arda gerçekleştirilen hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Silivri Alibey Mahallesi Karamustafa Sokağı'nda bulunan mağazada meydana geldi. Aynı adrese 3 farklı zamanda müşteri kılığında gelen bir kişinin yanında getirdiği çantayla eşya çaldığı tespit edildi. Hırsızlık, iş yeri sahiplerinin bir müşterilerinin hareketlerinden şüphelenip güvenlik kamera görüntülerini geriye doğru taramasıyla fark edildi.

İş yeri sahibi Naim Sevinç, mağazalarına yeniden gelen kadından çantasını açmasını istedi. Tedirgin olan kadın hakaret ederek olay yerinden uzaklaşınca Naim Sevinç, hırsızlık yaptığını tespit ettiği kişi hakkında şikayette bulundu.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklama yapan Sevinç, "Burada 5 senedir ucuzluk pazarı işletiyoruz. Devamlı müşterimiz olan bir kişiden son zamanlardaki hareketlerinden şüphelenmeye başladık. Güvenlik kameralarını izleyerek takip altına aldık. Bu kişinin hırsızlık yaptığını gördük, bizden bayağı bir malzeme çaldığını gördük. Bizim sürekli güvendiğimiz, inandığımız müşterimizdi. Aile gibi olmuştuk, geldiği zaman hürmetimizi eksik etmiyorduk. Hal ve hareketlerinde son zamanlarda değişiklik oldu şüpheli hareketlerde bulunmaya başladı. Takip sonucu kişinin bayağı bir hırsızlık yaptığını gördük. Bunları güvenlik kamerasıyla tespit ederek kendisinden şikayetçi olduk." dedi.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis soruşturma başlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silivri'de Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement