Silivri Semalarında Paraşüt Keyfi - Son Dakika
Güncel

Silivri Semalarında Paraşüt Keyfi

Antalya ile özdeşleşen yamaç paraşütü, bazı meraklıları tarafından Silivri Kale Park yanındaki alanda da yapılmaya başlandı.

28.12.2014 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hikmet Birdemir ve arkadaşlarında oluşan bir grup Yamaç paraşütü meraklıları hafta sonlarında Silivri Kale Park yanındaki boş alanda Marmara denizinin eşsiz manzarasıyla havada süzülerek, rüzgârın ve manzaranın tadını çıkartıyor.

Güneyden esen en güzel rüzgarın Silivri’de olduğunu belirten Birdemir, “Bu spor için çok ideal bir yer burası, umarın ileriki günlerde daha güzel olacak. İstanbul’da birçok yer var bu spor için. Kuzeye bakan tepeler var, burası Güney olduğu için bizler kalkış ve inişlerimizi rüzgâra göre yapıyoruz” dedi.

Birdemir, “Kış aylarında da genelde güney rüzgârı esiyor, biz bu yüzden Silivri’yi tercih ediyoruz. Profesyonel uçuşlar için ideal bir bölge. Kalkış için zeminde küçük bir düzenleme yapılması gerekiyor. Buranın İstanbul’a yakın olması çok büyük avantaj. Umuyorum ki ileri ki günlerde daha güzel olacak. Bu spor hem burada gelişmiş olur hem de bizde keyifli keyifli uçarız” diye konuştu.

YUSUF EKER

İSTANBUL 

Silivri Semalarında Paraşüt Keyfi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silivri Semalarında Paraşüt Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement