Silopi'de 400 Öğrenciye Bisiklet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Silopi'de 400 Öğrenciye Bisiklet Dağıtıldı

Silopi\'de 400 Öğrenciye Bisiklet Dağıtıldı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında protokol kapsamında 400 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

18.05.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında protokol kapsamında 400 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

Silopi ilçesinde, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan "Okullarda Fiziksel Aktivitenin Arttırılması" protokolü kapsamında 400 öğrenciye bisiklet dağıtıldı. Öğrencilere bisiklet dağıtılması için okulları dolaşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, dağıtım esnasında öğrencileri bisiklet sürme konusunda bilgilendirdi. Dayanan, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan "Okullarda Fiziksel Aktivitenin Arttırılması" protokolü kapsamında öğrencilerin sağlıklı bir şekilde yaşam sürdürmeleri için spor yapmalarının şart olduğunu ve bu kapsamda 400 bisiklet dağıttıklarını belirtti.

Bisiklet verilen öğrenci Melek Altın, çok mutlu olduğunu anlatarak, mahallede sürekli süreceğini söyledi.

Öğrenci Halil Sencar ise, yetkililere teşekkür ederek, hayatında ilk defa sahip olduğu bisikletine çok dikkat edeceğini kaydetti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi'de 400 Öğrenciye Bisiklet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement