Silopi'de Ak Partili Kadınlardan Engellilere Bayram Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Ak Partili Kadınlardan Engellilere Bayram Ziyareti

Silopi\'de Ak Partili Kadınlardan Engellilere Bayram Ziyareti

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde Ak Partili kadınlar, Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği'ni ziyaret ederek, engellilere çeşitli hediyeler dağıttı.

15.09.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde Ak Partili kadınlar, Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği'ni ziyaret ederek,  engellilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Ak Parti Şırnak İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, beraberinde kadınlarla Silopi İlçesi'nde Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği'ne bayram ziyaretinde bulundu. Dernek binasında yapılan bayramlaşma programında engellilerin sorunlarını dinleyen Hatice Atan, beraberinde getirdiği gıda paketleri ve bayramlık hediye paketleri ile çocuklar için oyuncukları engelli ve yakınlarına dağıttı. Kadınlar daha sonra Silopi Engelliler Derneği Başkanı Abdullah Süer ile birlikte felçli ve yatalak hastaları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretin tamamlanmasından sonra engelliler için kesilen kurban eti, derneğe kayıtlı ihtiyaç sahibi engellilere dağıtıldı.

Bayram dolayısıyla engelliler derneğine ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Atan, "Engelliler için hediyeler getirdik. Hediyelerin en güzeli bence kucaklaşmaktı. Onlarla samimi bir ortam yaratmaktı. Onu da yarattığımıza inanıyoruz. Daha sonra dernek başkanının belirlediği ağır engelli olup da derneğe gelemeyen vatandaşlarımızı bizzat evlerinde ziyaret ettik. Onların dertleri ile dertlendik. Dertlerine ortak olduk" dedi. Dernek Başkanı Abdullah Süer, "Engelli birkaç kardeşimizi buraya getirdik. Derneğimize gelemeyen engelli kardeşlerimizin evlerine gittik. Hatice Atan kendileri ile çok yakından ilgilendi. Bayram olduğu için yaklaşık 50 aileye hediye paketleri götürdü. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Engelli derneğimizin sıkıntılarını dile getirdik" dedi.

- Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Ak Partili Kadınlardan Engellilere Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement