Silopi'de Bu Kez Minikler TOMA'dan Su Sıktı - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Bu Kez Minikler TOMA'dan Su Sıktı

Silopi\'de Bu Kez Minikler TOMA\'dan Su Sıktı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde anaokulu öğrencileri, TOMA'ya binerek, anons yaptı ve tazyikli su sıktı.

05.05.2015 19:44  Güncelleme: 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde TOMA'lar yine su sıktı. Fakat bu kez suyu polisler yerine anaokulu öğrencileri sıktı.

DIŞARI SU PÜSKÜRTTÜLER

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeniyle Nene Hatun Anaokulu'ndaki minik öğrencilerine, Emniyet Müdürlüğü'nü ve birimleri gezdirdi. Toplumsal olaylarda göstericileri dağıtmak için kullanılan TOMA'lar çocukların en çok ilgi gösterdiği araç oldu. Polisevi bahçesindeki araçlara polislerin ve öğretmenlerin yardımı ile sırayla bindirilen minikler TOMA'dan alınan kamera görüntüsü ve joystick kol ile dışarıya su püskürttü.

SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATTILAR

Dışarıda TOMA'dan su sıkıldığında ise minik öğrenciler sevinç çığlıkları attığı görüldü. Polis zırhlı araçlarına binmek için birbirleri ile yarışan minikler, araçlardan anonslar yaparak eğlendi. Minikler daha sonra polisevine geçerek burada slayt eşliğinde trafik konulu çizgi filmi izledi.

KENTİ MOBESE KAMERALARINDAN İZLEDİLER

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'ni de gezen öğrencilere, trafik ışıkları ve ehliyet konusunda bilgilendirme yapıldı. Daha sonra ilçe emniyet müdürlüğü binasına geçen minik öğrenciler, ilk olarak kenti izleyen mobese kameralarının görüntülerinin kaydedildiği birime götürüldü. Burada dev ekranda bir çok görüntü arasında minikler, kendi okullarını bulmanın sevincini yaşadı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

İlçe Emniyet Müdürü Hakan İncili'yi de makamında ziyaret eden minik öğrencilere çikolata, meyve suyu ve kek ikram edildi. Etkinliğin sonunda minik öğrenciler, polis selamı ile ilçe emniyet müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nene Hatun Ana sınıfı Müdürü Hayriye Soydoğan, etkinlik nedeniyle Emniyet Müdürü Hakan İncili şahsında tüm emniyet personeline teşekkür ederek, "Polisin düzenlemiş olduğu 1-7 Mayıs trafik haftası etkinlikleri için teşekkür ediyoruz. Bugün burada emniyet müdürlüğünü gezdik. Emniyetteki bütün birimleri gezdik. Tomalar ve panzerler ile gösteriler yapıldı. Çocuklar bu araçlara binerek buradaki etkinlikleri birebir yaşamış oldu" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Bu Kez Minikler TOMA'dan Su Sıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Giotin: Kahrolsun hdp kahrolsun pkk 40 46 Yanıtla
  • gırla: Bu ne ya !!! insanı utandıran manzaralar panzerden silahtan başka gösterebileceğiniz bir şey yok mu ? Merak etmeyin bu çocuklar büyüsün görsün böyle zihniyete taş atan çocuklar olacaklar çocukları kullanmayın. 14 10 Yanıtla
  • vatan: Ne kadar güzel bir etkinlik...beğendim.. 13 4 Yanıtla
  • gırla: Bu ne ya !!! insanı utandıran manzaralar panzerden silahtan başka gösterebileceğiniz bir şey yok mu ? Merak etmeyin bu çocuklar büyüsün görsün böyle zihniyete taş atan çocuklar olacaklar çocukları kullanmayın. 9 6 Yanıtla
  • selin: Oldu olacak iki elde silah attirsaydiniz... 7 5 Yanıtla
  • Genç cCc: Bu ne sacmalık ilerde taşlayacagınız tomayı tanıyın uygulaması mı bu 8 3 Yanıtla
  • Çağrı doğan: Polis arkadaşımi ziyarete gittiğimde çocuğum istedi sağ olsun kırmadı bindirdi zırhlı araca müdürü benim yanımda kızmıştı arkadaşıma.bizim çocukların suçune müdür bey.bu çocuklara aracın zayıf yerlerinimi gösteriyosunuz 2 9 Yanıtla
  • hido: akp ciddi şiddete çocukları mi alet ediyor . akp ye yakışan da bu . şiddeti şimdi den ogretiyor 4 6 Yanıtla
  • Bilen varmı ?: Eminim bu da küçük yaşta çocukların beynine işlenmek istenen bazı bilimsel programlardan biridir bu.Keşke çocuklar bunlara mağruz edilmese.Keşke çocuklar teröre mağruz edilmese. Vatana yaşadığı toprağa ailesine hayırlı birer birey olarak yetişse.Tomadan molotoftan ,keleşten uzak olsa.Adaletsizliğe mağruz edilmese.Siyasetten,ekonomiden uzak çocukluğunu yaşasalar.Ancak Amerkayı Amerika yapanı biz beğenmez daha üstüyüz diyenlerce aldatılıyorsak ?Üste isek Osmanlı neden çöktü,çökertildi.Neden buna önlem alınmadı vakti zamanında sorusuna cevap verecek varmı? 5 5 Yanıtla
  • ÇARŞI: Çok komik toplamışlar memur subay çocuklarını şırnaklı diye yuturacaklar akıl mantık var !!!! 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement