Silopi'de Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit

Silopi\'de Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde 15 Temmuz demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu.

22.07.2016 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde 15 Temmuz demokrasi şehitleri için mevlit okutuldu. Mevlidin sonunda vatandaşlara ve polislere lokum ikram edildi.

15 Temmuz darbe kalkışmasında yaşamını yitiren demokrasi şehitleri için Silopi Yükselen Gençlik Derneği, Merkez Cami'de mevlit okuttu. Mevlidin ardından cami avlusunda kurulan masalarda cemaate lokum, şeker ve meyve suyu ikram edildi. Dernek üyeleri daha sonra, cami çıkışında toplanarak bir basın açıklaması okudu. Silopi Yükselen Gençlik Derneği Başkanı Fırat Haşimoğlu yaptığı konuşmada, 15 Temmuz akşamının demokrasi tarihine kara bir leke olarak yer alacağını belirterek şöyle dedi:

" Demokrasi, insan hakları ve millet iradesi düşmanı olan FETÖ terör örgütü mensubu bazı caniler, darbe yoluyla bu milletin geleceğini karartmak istediler. Ama başta aziz milletimizin kararlı direnişi, sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve hükümetimizin kararlı tutumu ile püskürtülmüştür."

Yapılan konuşmanın ardından dernek üyeleri, güvenlik önlemi alan polis memurları ile yolda karşılaştıkları vatandaşlar ve esnafa lokum ikramında bulundu.

- Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit - Son Dakika


Advertisement