Silopi'de İkinci Kaçak Sigara Operasyonu: 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Silopi'de İkinci Kaçak Sigara Operasyonu: 6 Gözaltı

Silopi\'de İkinci Kaçak Sigara Operasyonu: 6 Gözaltı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde kaçak sigara satanlara yönelik önceki gün düzenlenen, 5 şüphelinin tutuklandığı operasyon sonrası bugün ikinci operasyon düzenlendi.

17.06.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde kaçak sigara satanlara yönelik önceki gün düzenlenen, 5 şüphelinin tutuklandığı operasyon sonrası bugün ikinci operasyon düzenlendi. Operasyonda, Habur Sınır Kapısı'nda görevli gümrük müdürü ile amir ve memurların bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Silopi Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, 20 Nisan 2015 tarihinde; Habur Sınır Kapısı'ndan giriş yapan 3 TIR'a operasyon düzenlenmiş, 14 milyon lira değerinde 2 milyon 103 paket kaçak sigara ele geçirmişti. Yapılan teknik takip sonucunda polis, 12 Haziran Cuma günü gözaltına alınan ve aralarında gümrük görevlilerinin de bulunduğu de bulunduğu 16 kişiden 5'i tutuklanmıştı.

Bugün yapılan operasyonda da 1 gümrük müdürü, 2 amir ve 3 memur olmak üzere toplam 6 kişi daha gözaltına alındı. Bugün mahkemeye çıkarılan E.T., Ş.D. ve H.G. savcılık tarafından serbest bırakılırken tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen H.S., A.D. ve O.Ö. adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı kararı verilerek serbest bırakıldı. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de İkinci Kaçak Sigara Operasyonu: 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement