Silopi'de Nöbet Kulübesine Bombalı Saldırı: 2 Asker Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Nöbet Kulübesine Bombalı Saldırı: 2 Asker Yaralı (2)

Bir ASKER ŞEHİT OLDU Silopi'de nöbet kulübesine saldırıda yaralanan 2 askerden biri tedavi gördüğü Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit oldu.

04.08.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir ASKER ŞEHİT OLDU

Silopi'de nöbet kulübesine saldırıda yaralanan 2 askerden biri tedavi gördüğü Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit oldu. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Şınak'ın Silopi İlçesi'ndeki 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'na yapılan saldırının roketatarla gerçekleştirildiği belirtildi. General Zeki Durnalık Kışlası'nda nöbet kulübesini hedef alan PKK'lı teröristlerin saldırısında yaralanarak Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılan 2 askerden birinin şehit olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi:

General Zeki DURNALIK Kışlası nöbet kulübesine Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından roketatar ile silahlı saldırıda bulunulmuştur. Saldırı sonucu nöbet kulübesinde nöbetçi olan kahraman bir erimiz helikopter ile tahliye edildiği Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit olmuş, bir erimiz ise yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman personelimize acil şifalar temenni ediyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Nöbet Kulübesine Bombalı Saldırı: 2 Asker Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fb: küfür etmemek elde degil ama bu acilarin en büyügügü yasamalari isterim..allah büyüktür öteki tarafta bin mislisini verirler insallah 0 0 Yanıtla

Advertisement