Silopi'de Terk Edilmiş Otomobil Bomba Yüklü Çıktı - Son Dakika
Güncel

Silopi'de Terk Edilmiş Otomobil Bomba Yüklü Çıktı

Silopi\'de Terk Edilmiş Otomobil Bomba Yüklü Çıktı

Şırnak'ın Silopi ilçesi Başverimli beldesine park edildikten sonra çevrede bulunanların şüphelendiği otomobilin bomba yüklü olduğu ortaya çıktı.

15.08.2015 12:18  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silopi'nin Başverimli beldesine 1 kilometre uzaklıktaki Habur Sınır Kapısı'na açılan yolun kenarında park halinde ve plakasız bir otomobil olduğunu görenler, yanına giderek inceledi.

Camı kırık otomobilin arka bagaj kısmından içeri bakanlar bagajda piknik tüplerine bağlı kablo düzeneklerini görünce araca kimsenin yanaşmaması için kara yolunu araç lastikleri kapatıp durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

ARAÇTA BOMBA OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Otomobilin bulunduğu yere zırhlı araçlarla gelen polis ekipleri yaptıkları ilk incelemede araçta bomba olduğunu tespit etti. Kara yolunu trafiğe kapatan polis ekipleri bomba imha ekiplerini çağırdı.

BOMBA İMHA UZMANLARI BEKLENİYOR

Bombalı otomobilin etkisiz hale getirilmesi için bomba imha ekiplerinini gelmesi bekleniyor.

BATMAN'DA TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNAN OTOMOBİLDE 300 KG PATLAYICI VARMIŞ

Batman'da terk edilmiş halde bulunan otomobildeki patlayıcının 300 kilogram olduğu anlaşıldı.



Alınan bilgiye göre, Batman- Diyarbakır kara yolunda terk edilen otomobildeki patlayıcının fünye ile infilak ettirilmesi sonucu yolda 1 metre derinliğinde, 2 metre genişliğinde çukur oluştu.

Batman Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay yerindeki incelemelerini tamamladı. Ekipler, etrafa saçılan otomobilin parçalarını yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucu topladı. Yapılan incelemede otomobile 300 kilogram patlayıcının bulunduğu belirlendi.

Trafiğe çift yönlü kapatılan kara yolu, olay yerindeki incelemelerin ardından açıldı.

Olay yeri yakınlarında bulunan ve patlama esnasında zarar gören elektrik direk ve kabloları DEDAŞ ekibi tarafından onarıldı. Açılan çukurun kapatılması için karayolları ekibi çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silopi'de Terk Edilmiş Otomobil Bomba Yüklü Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Muhafazakar: Sayın Cumhurbaşkanımız Allah sizi ve teşkilatınızı bu ülkeni başından eksik etmesin inşAllah. 27 34 Yanıtla vatan sevdalısı: sanada booooooooooooolllllllllllllllll akıl versin 1 2
  • Hakan: beğenilere bakınca son dakika sitesini takip eden ne kadr çok pkk yandaşı varmış. hepinizin Allah belasını versin. yahudi uşakları. kürt milliyetçiliği adı altında sizi kullanıyorlar aptalsınız anlamıyorsunuz. 46 10 Yanıtla
  • Super: Satilik kurt 19 26 Yanıtla
  • Super: Satilik asalak kurt 16 25 Yanıtla EZELDEN URFALI: KUŞBEYİNLİSİ ONUN BUNUN TAŞERONU 1 1
  • batman: Rabbim bu hain planları yapanlara fırsat verme 33 6 Yanıtla
  • Mardin li: SAYIN ÖCALAN IN dediği gibi BİR GERİLLA NIN SAVAŞI KAZANMASI ZORDUR AMA KAYBETMESİ İMKANSIZDIR 6 26 Yanıtla
  • farabi...: pkk koysaydı isteyseydi patlatırdı... 5 21 Yanıtla
  • Kml: Off arabada 0 yazik oldu tuhhhh GİTİİİİİ GİTİİUU GİTİİİ 17 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    23:58 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer kurumlar çalışmalara devam ediyor. Can kaybı yaşanmazken, bazı binalarda hasar oluştu. Vatandaşlar açık alanlarda bekliyor. İçme suyu konusunda uyarı yapıldı.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.


Advertisement