Silopi'deki Camilere Yangın Söndürme Tüpü - Son Dakika
Yerel

Silopi'deki Camilere Yangın Söndürme Tüpü

Silopi İlçe Müftülüğü, Ramazan ayı dolayısıyla camilerde yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Silopi ilçesindeki camilere yangın söndürme tüpü dağıtmaya başladı.

24.06.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silopi İlçe Müftülüğü, Ramazan ayı dolayısıyla camilerde yapılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Silopi ilçesindeki camilere yangın söndürme tüpü dağıtmaya başladı.

Silopi İlçe Müftülük binasında cami imaları ve kuran kursu görevlilerine yangın söndürme tüpleri dağıtılmaya başlandı.

Silopi ilçe Müftülüğü Murakıbı Halit Alioğlu, yaptığı açıklamada, Ramazan ayının gelmesiyle bütün camileri elden geçirdiklerini söyledi.

Cami ve Kur'an kurslarında eksiklik olan yangın söndürme tüplerini de tedarik ettiklerini dile getiren Alioğlu, şöyle konuştu:

"Onarım ve bakımlarını yapma noktasında tüm personellerimize talimat verdik ve olan eksikliklerimizi de tamamlamak üzere gereken tavsiyelerde bulunduk. Bu eksikliklerden bir tanesi de, her camide bulunması gereken yangın tüplerimizi de temin ettik. İlçe merkezi, belde ve köylerdeki 95 cami ve Kur'an kursları için 110 yangın tüpü dağıtmaya başladık."

Yenişehir Cami imamı Ahmet Acar, camilerde bakım ve onarım yapıldıktan sonra tüm camilere tedbir amaçlı yangın tüpü dağıtılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silopi'deki Camilere Yangın Söndürme Tüpü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement