Silopi'nin İlk Özel Okulu Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Silopi'nin İlk Özel Okulu Hizmete Girdi

Silopi\'nin İlk Özel Okulu Hizmete Girdi

Şırnak’ın Silopi ilçesinde ilk kez özel ilkokulu açıldı.

10.09.2014 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesinde ilk kez özel ilkokulu açıldı.

6. bölge teşvik kapsamında açılan Özel Nebahat Onuk İlkokulu'nda kayıtlar devam ediyor. 24 Eylül 2014 tarihinde sona erecek kayıtlardan sonra nakil işlemleri yapılamaya başlanacak. Dicle Mahallesi'nde 4 katlı ve 13 derslikli olarak açılan okulda anasınıfı, 1., 2. ve 3. sınıflara eğitim verileceği bildirildi. 311 kontenjanlı okulda şimdiye kadar 100 den fazla öğrencinin kayıt yaptığını ve devlet tarafından yapılacak olan eğitim yardımlardan sonra bu sayının 200'e kadar çıkacağı ifade edildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Özel Nebahat Onuk İlkokulu Müdürü Halil Karaaslan, Silopi'de özel okul anlamında bir ilk olduklarını söyledi. 6. bölge teşvik kapsamında açılan okulda anasınıfı, 1., 2. ve 3. sınıflara eğitim verileceğini belirten Karaaslan, hedeflerinin öğrencilerini liseye kadar okutmak olduklarını ifade etti. Karaaslan, "Okulumuz 4 katlı ve 13 derslikten oluşmaktadır. Öğretmenlerimizin çoğu konusunda tecrübeli ve uzman olanlardır. Biz öğrencilerimize kaliteli eğitimi vermek için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Şu ana kadar 100'den fazla kaydımı oldu. Kayıtlarımızı 24 Eylül 2014 tarihinde sona erecek ancak ondan sonra nakil işlemleri başlayacaktır. Batıdaki çoğu özel okullara nazaran fiyatlarımız çok uygundur. Şuanda kayıt ücretleri öğrenciler için 6 bin liradır. Ancak yakında devlet tarafından eğitime teşvik yardımları sonrasında kayıt sayısının 200'e çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Karaaslan ayrıca öğrencilere okulda çok iyi baktıklarını ve her türlü ihtiyaçlarının sağlandığını sözlerine ekledi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Silopi'nin İlk Özel Okulu Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement