Silopili Berberden Ücretsiz Traş - Son Dakika
Yerel

Silopili Berberden Ücretsiz Traş

Silopili Berberden Ücretsiz Traş

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ın Silopi ilçesinde yaşayan bir berber, vatandaşları çatı ve bahçelerinde ücretsiz traş ediyor.

20.04.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaşayan bir berber, vatandaşları çatı ve bahçelerinde ücretsiz traş ediyor. Berber, vatandaşların yasağa rağmen uzayan saç ve sakallarını kestirmek istediğini belirterek, bunun üzerine ücretsiz hizmet verdiğini kaydetti.

Silopi'de 5 Nisan'da ilan edilen sokağa çıkma yasağı 16'ncı gününde sürüyor. İlçede, bir taraftan operasyon tüm hızıyla devam ederken, diğer taraftan ise vatandaşlar birçok bölgede sokağa çıkamamalarına rağmen günlük hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. İlçenin Yeşiltepe Mahallesi'nde ikamet eden Mesut Bilişik adlı berber de vatandaşları çatı ve bahçelerinde ücretsiz traş ederek, hem zaman geçiriyor hem de ilçe halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Komşularından herhangi bir ücret almadan tıraş yaptığını ifade eden Bilişik, "Komşularımızın saçları uzadı. Kendilerini traş etmemi istediler. Toplu halde tıraş etsem bir kalabalık oluşur. 'Bu yasakta olmaz' dedim. Fırsat buldukça ikişer ikişer, üçer üçer, kimisini bahçede kimisini çatıda tıraş ediyorum. Bende karınca kararımca elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Keşke elimden daha güzel şeyler gelseydi. Ücretsiz tıraş ediyorum benimde bir katkım olsun" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopili Berberden Ücretsiz Traş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement