Silvan'da Bağlar Mahallesi'ne Yeni Park - Son Dakika
Yerel

Silvan'da Bağlar Mahallesi'ne Yeni Park

Silvan\'da Bağlar Mahallesi\'ne Yeni Park

Silvan Belediyesi'nce Bağlar Mahallesi’nde yeni bir park için çalışmalara başlandı.

05.09.2014 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silvan Belediyesi'nce Bağlar Mahallesi'nde yeni bir park için çalışmalara başlandı.

Daha önce yapımı ve revizyonu tamamlanan 2 parkın açılışının yapıldığı ilçede Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Gül Caddesi'ndeki 7 bin metrekare alanda yeni bir parkın yapımına başlandı.

Çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Silvan Belediye Başkanı Yüksel Bodakçi, ilçedeki yeşil alanları artırma gayretinde olduklarını söyledi.

Yapımı süren parkı Kurban Bayramı'ndan önce hizmete açmayı planladıklarını belirten Bodakçi, "Amacımız gelecek nesillere daha fazla yeşil ve yaşanabilir alan bırakabilmektir" dedi.

Park Bahçeler Müdürlüğü Peyzaj Mimarı Erdoğan Dağdelen ise 7 bin metrekarelik park alanının iki parselden oluştuğunu ifade ederek, "Üst parselde çocuk oyun grupları, kamelyalar, yürüyüş yolları ve oturma bankları yer alacak. Alt parselde spor tesisi inşa edilecek. Burada voleybol ve basketbol sahaları ile spor aletleri ve dinlenme alanları yapılması planlanıyor. Park içerisinde ayrıca iklim koşullarına uygun bitkilerle ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları yapılacak" diye konuştu. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silvan'da Bağlar Mahallesi'ne Yeni Park - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement