Silvan'da Gençlik Haftası Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Silvan'da Gençlik Haftası Yürüyüşü

Silvan\'da Gençlik Haftası Yürüyüşü

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 15 Mayıs Gençlik Hastası etkinlikleri kapsamında gençlik koşusu ile gençlik yürüyüşü yapıldı.

15.05.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 15 Mayıs Gençlik Hastası etkinlikleri kapsamında gençlik koşusu ile gençlik yürüyüşü yapıldı.

Silvan ilçesinde 15 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gazi Caddesi'nde yapılan gençlik yürüyüşü programına kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Konak Mahallesi Batman Caddesi'nden, Gazi Caddesi Hükümet Konağı önüne kadar yapılan liseler koşu yarışına 8 farklı okuldan 50 kız ve 50 erkek öğrenci katıldı.

Yapılan koşu yarışmasında erkeklerde İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi Celal Aztaş birinci olurken, kızlar kategorisinde Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Mensure Deryalar ikinci oldu. Malabadi Anadolu Lisesi öğrencisi Nazmi Hazar ise 3. oldu.

Gazi Caddesi Hükümet Konağı önünde yapılan törende koşu yarışmasında dereceye giren öğrencilere Silvan Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından dereceye giren öğrencilere ödül verildi. Koşu sonrasında birçok öğrenci sıcaklarda baygınlık geçirirken ambulansın olmaması ise vatandaşların tepkisine neden oldu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan'da Gençlik Haftası Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement