Silvan'da PKK'lı Saldırısı; 1 Astsubay, 1 Uzman Çavuş Şehit (3) - Son Dakika
Güncel

Silvan'da PKK'lı Saldırısı; 1 Astsubay, 1 Uzman Çavuş Şehit (3)

Valilik AÇIKLAMASI Diyarbakır Valiliği, Silvan İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında astsubay Tolga Topçuoğlu ile uzman çavuş Sinan Uçan'ın şehit olmasıyla ilgili açıklama yaptı.

01.10.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valilik AÇIKLAMASI

Diyarbakır Valiliği, Silvan İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında astsubay Tolga Topçuoğlu ile uzman çavuş Sinan Uçan'ın şehit olmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, şöyle denildi:

"01 Ekim 2015 tarihinde saat 07.30 sıralarında Silvan ilçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli 2 personelimiz mesaiye gitmek için evlerinden çıkıp araçlarına bindikleri esnada Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından kalleşçe silahlı saldırıya uğramıştır. Silahlı saldırıya uğrayan kahraman 2 jandarma personeliniz olay yerinde ve kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Olay ile ilgili olarak Bölücü Terör Örgütü mensuplarının yakalanması amacıyla bölgede geniş çaplı operasyonlara başlanılmış olup terör ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silvan'da PKK'lı Saldırısı; 1 Astsubay, 1 Uzman Çavuş Şehit (3) - Son Dakika


Advertisement