Silvanspor Erganispor'u Yendi - Son Dakika
Yerel

Silvanspor Erganispor'u Yendi

Silvanspor Erganispor\'u Yendi

Süper Amatör Lig ekiplerinden Silvan Belediyespor, Ergani Gençlerbirliğispor'u kendi saha ve seyircisi önünde 3 puan almanın sevinci yaşanıyor.

16.10.2016 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silvan Belediyespor, Diyarbakır Süper Amatör ligi 2'ci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ergani Gençlerbirliğspor ile karşı karşıya geldi.

Müsabakaya iyi başlayan Silvan ekibi 30 dakikada gol ile ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Silvan Belediyespor ikinci yarıya hızlı başladı. Gol yollarında istediğini ikinci golu 55. dakikada bulan Silvan Belediyespor 2-0 öne geçmeyi başardı.

Her iki takımında çabaları sonuçsuz kalınca Silvan Belediyespor, Ergani Gençlerbirliğispor'u 2-0 yendi. Taraftarlarını sevince boğan Silvan Belediyespor Teknik Direktörü Medet Kaydu, Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Geçtiğimiz Hafta deplasmanda Yenişehir Belediyesi Kayaspor'u 6-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptık. Bu haftada konuk takım Ergani Gençlerbirliğispor'u 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptık, hedefimiz bal ligine çıkmak, Silvan halkına şampiyonluğu yaşatmaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Silvanspor Erganispor'u Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement