Simav'da Duygulandıran İftar - Son Dakika
Yerel

Simav'da Duygulandıran İftar

Simav\'da Duygulandıran İftar

Kütahya’nın Simav İlçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın şehit aileleri, gaziler ve protokol için verdiği iftar yemeği duygusal görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

10.07.2014 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav İlçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın şehit aileleri, gaziler ve protokol için verdiği iftar yemeği duygusal görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Askerlik Şubesinin Kışla Caddesi üzerindeki bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğinde Kaymakam İbrahim Süha Karaboran davetlileri kapıda karşıladı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Kaymakam Karaboran, şehit aileleri ve gazilerin hal ve hatırlarını sordu, bir ihtiyaçları olup olmadığını öğrendi. Kur'an tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde şehit aileleri ve gaziler gözyaşlarını tutamadı.

Kaymakam Karaboran yemek öncesi günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra Türk Tasavvuf Müziği dinletisi eşliğinde iftar açıldı.

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın duygusal iftar davetine Kaymakam İbrahim Süha Karaboran, Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Akyer, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sayit Bayramoğlu, daire müdürleri, askeri personel ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav'da Duygulandıran İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement