Simav'ın En Genç Muhtarı - Son Dakika
Yerel

Simav'ın En Genç Muhtarı

Simav\'ın En Genç Muhtarı

Kütahya’nın Simav ilçesinde 25 yaşındaki Bülent Babur, 30 Marttaki yerel seçimde en yakın rakibine 6 oy fark atarak Hüsüm Mahallesine muhtar seçildi.

15.04.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde 25 yaşındaki Bülent Babur, 30 Marttaki yerel seçimde en yakın rakibine 6 oy fark atarak Hüsüm Mahallesine muhtar seçildi. Simav'ın en genç muhtar ünvanını elde eden Babur, teveccüh gösterip kendisini genç yaşta muhtar seçen hemşerilerini hizmetleriyle mahçup etmeyeceğini söyledi.

Geçen yıl referandum sonucu köyden mahalleye yeni dönüşerek Simav'a bağlanan Hüsüm'e hizmet için kolları sıvadığını ifade eden Babur, "Yeni Mahalle olan Hüsüm'ü hizmete doyurmak için projelerimi Belediye Başkanımız Süleyman Özkan'ın yanı sıra yatırımcı daire müdürlerimizin onayına sundum. Hepsi de çok beğendi. Hüsüme ve projelerime destek vaadinde bulundular. Yakında Simav'ın diğer mahallelerinde ne varsa Hüsüm'de de aynısı olacak. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Hüsüm Simav'ın mahalleleri arasında hak ettiği yeri alacaktır" şeklinde konuştu.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav'ın En Genç Muhtarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement