Simav Kaymakamı Gürbüzerol, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Simav Kaymakamı Gürbüzerol, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Simav Muhtarlar Derneği, ilçeye yeni atanan Kaymakam Gökhan Gürbüzerol ve Belediye Başkanı Süleyman Özkan onuruna yemek verdi.

27.10.2014 12:10  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Simav Muhtarlar Derneği, ilçeye yeni atanan Kaymakam Gökhan Gürbüzerol ve Belediye Başkanı Süleyman Özkan onuruna yemek verdi.

Etinlikte konuşan Kaymakam Gürbüzerol, dernek yetkililerine teşekkür etti. İlçeye atanmadan önce Simav'ın adını sık sık duyduğunu belirten Gürbüzerol, şöyle konuştu:

"Mesleğim itibariyle ülkemizin birçok yerinde görev yapıyorum. Simav'ın çok ayrı bir güzelliği var. Havasıyla, suyuyla gerçekten Allah buraya bütün güzellikleri vermiş. Gerçekten Simavlılar bu konuda çok şanslılar. Elimizdekilerle yetinmek olmaz. Çok daha güzelini hak ediyor insanımız. Bizler de bunun için buradayız. İdarecilerimiz,  başkanlarımız, siyasetçilerimiz, muhtarlarımız bunun için buradayız. Daha iyi yaşanabilir bir kent haline getirmek amacımız."

Özkan da muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu kaydetti.

Programa, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Mustafa Akyer, Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas, Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Simav Kaymakamı Gürbüzerol, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement