Simav Kaymakamlığı'na Atanan Halim, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Simav Kaymakamlığı'na Atanan Halim, Görevine Başladı

Simav Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol'un Kırşehir Vali Yardımcılığı'na atanmasının ardından ilçeye ataması yapılan Türker Çağatay Halim, görevine başladı.

29.07.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Simav Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol'un Kırşehir Vali Yardımcılığı'na atanmasının ardından ilçeye ataması yapılan Türker Çağatay Halim, görevine başladı.

Halim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uşak'ın Eşme ilçesinden Simav'a geldiğini söyledi.

İlçeyi en kısa sürede tanıyacağını belirten Halim, şöyle konuştu:

"Simav, 1867 yılında kurulmuş bir yer. Burası, çalıştığım yerler arasında en kadim ilçe. Simav'a çok benzeyen Eşme ilçesinden geliyorum. Genelde Yörük kültürünün davranışlarının, geleneklerinin yaşatılmaya çalıştığı bir ilçe Simav. Tanıdıklarımdan, dostlarımdan, yazılı ve görsel basından edindiğim bilgilere göre Simav bahsettiğim gibi bir ilçe. Ben Mersin'in Tarsus ilçesindenim. Bu anlamda vatandaşlarımızla anlaşmada bir zorluk yaşayacağımızı zannetmiyorum. Tabi bizim için de alışma, yerleşme ve gözlem dönemi şimdi. Bu dönemi de hızlı bir şekilde tamamladıktan sonra Simav'ı devir aldığımız noktadan daha ileri noktaya teslim etmek için belediye başkanlarımızla, İlçe yerel temsilcileri ile işbirliği içinde, Kütahya Vilayeti ile uyumlu bir şekilde çalışmaya başlayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Simav Kaymakamlığı'na Atanan Halim, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement