Şimdi Okullu Olduk - Son Dakika
Magazin

Şimdi Okullu Olduk

Şimdi Okullu Olduk

Kızları Zeyno için sık sık bir araya gelen Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan, kızlarının okul heyecanını birlikte yaşadı.

11.09.2012 06:03  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızları Zeyno için sık sık bir araya gelen Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan, kızlarının ilkokul heyecanını da birlikte yaşadı. 6 yaşındaki Zeyno'yu okula yazdıran ikili, "Defter-kitapları hazırladık" dedi. Minik Zeyno, Bilkent Üniversitesi'nin konservatuvar bölümünde girdiği yetenek sınavını kazanmış ve ilkokulu burslu okuma hakkı elde etmişti.

ÖZLEM YILDIZ SİNAN SERTER

BİRLİKTE GİTİLER

Son dönemde haklarında çıkan boşanma iddialarını yalanlayan Özlem Yıldız ile Sinan Serter'in oğulları Demir, ana sınıfına başladı. Ünlü çift, okulun ilk gününde Demir'i okula birlikte götürdü.

M.ALİ ERBİL-TUĞBA COŞKUN

TAM KADRO OKULDA!

Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun'un 6 yaşına giren oğulları Ali Sadi de ilkokula başladı. 2010 yılında ayrılan çift, oğullarının okuldaki ilk gününde yan yana gelerek, ona destek verdi. Ünlü şovmenin büyük kızı Sezin Erbil de, kardeşinin heyecanına ortak oldu.

DEMET ŞENER İBRAHİM KUTLUAY

İKİSİDE OKULLU

İbrahim Kutluay- Demet Şener çifti, 6 yaşındaki kızları İrem'i ilkokul birinci sınıfa, oğulları Ömer'i ise ana sınıfına yazdırdı. Çocuklarıyla beraber okula giden ünlü çift, ilk günlerinde en az çocukları kadar heyecanlı olduklarını söylediler.

Ö.FARUK SORAK İPEK SORAK

DERİNSU'DAN İNCİLER

Yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın kızı Derinsu, ilkokul 1'e başladı. Sorak, twitter'daki sayfasında şöyle yazdı: "Derinsu'nun başladığı okulla ilgili ilk yorumu: Yaramazlık yapmamak için kendimi zor tutuyorum."

GÜLBEN ERGEN

FORMA ALIRKEN AĞLADI

Mustafa Erdoğan ile evliliğini noktalayan Gülben Ergen'in 6 yaşındaki oğlu Atlas, birinci sınıfa başladı. Pınar Altuğ ile twitter'da sohbet eden ünlü yıldız, oğluna forma almaya gittiğinde ağladığını yazdı. Ergen, "Oğluma okul forması aldım. Bu duyguyu ilk kez yaşadım. 'Kaçıncı sınıf?' dediler, 'Bir' dedim. 'İlkokul mu? Anasınıfı mı?' dediler, 'İlkokul' derken, ağlak bir ben vardım" dedi. Ergen, 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyasıyla açtıkları okulda okuyan çocukların fotoğrafını da sayfasından paylaştı.

BURAK HAKI -SEMA ŞİMŞEK

RÜZGAR SABIRSIZLANIYOR

Yılın ilk aylarında yollarını ayıran Burak Hakkı ile Sema Şimşek'in 4 buçuk yaşındaki oğulları Rüzgar, ana sınıfına başladı. Sema Şimşek, tüm vaktini birlikte geçirdiği Rüzgar'ın okula gitmek için sabırsızlandığını ve çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement