"Şimdi uyuyan ,geleceğini göremez" - Son Dakika
Güncel

"Şimdi uyuyan ,geleceğini göremez"

"Şimdi uyuyan ,geleceğini göremez"

Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler, 15 Temmuz'da ülkemize yapılan haince kalkışma ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18.07.2016 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şube Başkanı Özgüler, alçak kalkışma esnasında Ankara yakınlarında olduğunu ifade ederek" Haberi alır almaz tüm üyelerimizle meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya başladık. Ankara'da tanklara geçit vermeyen aziz milletimizi gördük. Memur- Sen heyeti ile Gazi Meclisi'mizde yapılan tarihi toplantıda tüm partilerin birlikteliğine şahit olduk. Bu tablo dosta düşmana bir şeyi bir kez daha gösterdi. Her karışı şehit kanıyla alınan vatanımızı, bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece, hiçbir örgüt ve dış mihrak ele geçiremez" şeklinde konuştu.

ÖZGÜLER O ANLARDA ANKARAYA GEÇTİ

Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Kerem Özgüler devlete yapılan alçakça girişimin Türk Milletinin kendisine yapıldığının altını çizdi. Özgüler, darbe girişiminin cereyan ettiği gün bir dizi görüşmeler yapmak üzere Kırıkkale'de bulunduğunu ifade ederek" Haberi duyunca Kocaeli'deki il protokolünü arayarak, Sağlık-Sen ailesi olarak sizlerin yanınızdayız mesajı verdik. Üyelerimiz sağolsun meydanlara koştu. Bizler de Ankara'ya geçtik. Olayın ciddiyetini, tankların, içinde insan olduğu halde arabaların üstünden geçtiğinde daha iyi anladık. Ardından Genel Kurmay Başkanlığı'ndaki çatışmaları gördük. Daha sonra Gazi Meclis Binası'nı Memur-Sen heyeti ile ziyaret ettik" dedi.

TARİHİ MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

Memur- Sen heyeti ile Gazi Meclis Binası ziyaretinde gördüklerinin çok acı olduğunu kaydeden Özgüler" Devletimizin demokrasisini simgeleyen Meclisimizin bombalandığına şahit olduk. Yapılan bu hain girişimin milletimizin ta kendisine olduğuna gözlerimizle tanıklık ettik." şeklinde konuştu. Bu acı tanıklık etmeden sonra Gazi Meclis'in tarihi meclis toplantısına katıldıklarını ifade eden Özgüler" Tarihi meclis toplantısında 4 parti grubu İstiklal Marşımızı hep birlikte okudu. Duygu seli hâkimdi. 4 partinin ortak bildirisi ile grup başkanları birlik ve beraberliğimize ilişkin mesajlar verdi. Bu toplantı gösterdi ki, söz konusu vatan olduğunda kimse bölemez. Her karışı şehit kanıyla alınan vatanımızı, bu birlik ve beraberliğimiz oldukça, hiçbir örgüt ve dış mihrak ele geçiremez" dedi

DEMOKRASİ NÖBETİ TUTMAYA DEVAM

Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi olarak sokaklarda demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerinin altını çizen Şube Başkanı Özgüler" Bu darbe girişiminin arkasındakilere lanet olsun. Bu günlerde uyuyan geleceğini göremez. Sağlık-Sen Kocaeli ailesi olarak tüm halkımızı tehlike kalkana kadar demokrasi nöbeti tutmaya davet ediyoruz. ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Şimdi uyuyan ,geleceğini göremez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement