Simeone Arda Turan'ı Öve Öve Bitiremedi - Son Dakika
Spor

Simeone Arda Turan'ı Öve Öve Bitiremedi

Simeone Arda Turan\'ı Öve Öve Bitiremedi

Atletico Madrid'in Arjantinli hocası, Arda Turan'ı zaferi getiren golü atmasının ardından övgülere boğdu.

14.09.2014 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletico Madrid'in bu sezon Real Madrid'i ikinci defa devirmesinde büyük pay sahibi olan milli oyuncumuz Arda Turan'ı hocası öve öve bitiremedi.

Tiago'nun kafa golüne Real Madrid, Ronaldo'nun penaltıdan attığı gol ile yanıt verdi. Ancak oyuna sonradan dahil olan isimlerden biri, Arda Turan sahneye çıktı ve attığı gol ile skoru 2-1'e getirdi. Milli oyuncu maçın skorunu da belirledi ve bu kritik derbide gülen tarafın Atletico olmasını sağladı.

Bu zaferin ardından konuşan Simeone, "Bence ilk yarıya çok iyi başladık ancak ilk yarının sonlarına doğru da oynadığımız futbolu hiç beğenmedim. Ancak ikinci yarıda Koke ortada bizi iyi yönetti, Arda oyuna yaratıcılık kattı ve Griezmann'ın da hızı bizi uçurdu. Kulübeden oyuna dahil olan oyuncularımızdan tam randıman verim almış olmak harika. Arda attığı gol ile bizi zafere taşıdı ve yedekte olmasında sakınca olmadığını gösterdi." dedi.

Arjantinli çalıştırıcı, "Son 15 dakika tam anlamıyla bizim futbolumuz oynandı. Ne istediysek kabul ettirdik ve bu sebeple çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Atletico, salı günü Olympiakos'a karşı Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Simeone Arda Turan'ı Öve Öve Bitiremedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement