Simge Fıstıkoğlu Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Magazin

Simge Fıstıkoğlu Gözyaşlarını Tutamadı

Simge Fıstıkoğlu Gözyaşlarını Tutamadı

Güzel sunucu Simge Fıstıkoğlu canlı yayında bir ilki yaşadı.

11.03.2013 19:04  Güncelleme: 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melihat Gülses'in söylediği Fikrimin İnce Gülü şarkısı, sunucu Simge Fıstıkoğlu'nu öyle duygulandırdı ki, gözyaşlarına boğuldu.

Simge Fıstıkoğlu, Habertürk ekranlarında hafta sonunu ağırladığı konuklarla hem renklendiriyor, hem de çalınan müziklerle izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor.

Türk müziğinin güçlü seslerinden Melihat Gülses, dün yayınlanan programın konuklarındandı. Gülses'in söylediği Fikrimin İnce Gülü şarkısı, sunucu Simge Fıstıkoğlu'nu öyle duygulandırdı ki, gözyaşlarına boğulan Fıstıkoğlu, sonrasında bunun nedenini açıklamak zorunda kaldı.

İşte Simge Fıstıkoğlu'nun gözyaşlarını sildikten sonra söyledikleri:

İLK KEZ CANLI YAYINDA AĞLADIM

"İlk defa bir canlı yayında, şarkı söylenirken ağladım. Benim en sevdiğim şarkı, Fikrimin ince gülü. Yerli yabancı hiç farketmez. O kadar, güzel söylediniz ki, ben Melihat Hanım stüdyoya geldiğinde hem çok sevindim, hem de çok üzüldüm, çünkü ben bu şarkıyı her duyduğumda ağlıyorum. Ama zerafetini paylaşmama izin verirseniz. Bana mendilimi verdi. Notalar var üzerinde. Mesleğe duyulan aşk insanın içine işleyince, ayrıntılarda bile karşımıza çıkıyor onlar."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Simge Fıstıkoğlu Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement