"Simge Türk Kızı Değil miydi?" - Son Dakika
Medya

"Simge Türk Kızı Değil miydi?"

"Simge Türk Kızı Değil miydi?"

Yapımcı Gani Müjde Yahşi Cazibe'nin sürpriz finaline tepki gösterenlere adeta ateş püskürdü.

18.06.2012 13:40  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gani Müjde'nin yazıp yönettiği ve iki senedir ATV ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Yahşi Cazibe herkesi şoke eden bir finalle yayın hayatına veda etti.

ATV'da iki yılı aşkın bir süreden bu yana devam eden Yahşi Cazibe dizisi, 93. bölüm ile final yaptı. Oyunun başından bu yana rol model olarak sunulan ve dizinin baş rol oyuncusu Aslıhan Gürbüz, son bölümde tam tersi bir kimlikle ortaya konuldu.

İzleyiciler, Azerbaycanlı saf ve temiz yürekli Cazibe'ye bu finali yakıştıramazken perde arkasında oyuncudan intikam alma duygusunun yattığı konuşuluyor.

İddia sosyal medyada dile getirildi. Yaygın şekilde konuşulan iddiaya göre, başrol oyuncusu Aslıhan Gürbüz, yapımcı ile sözleşmesini uzatmak istemedi.

İki yıl boyunca izleyicinin karşısına melek ruhlu Azeri kızı olarak çıkan Cazibe'nin öyküsü son bölümde tamamen değiştirildi ve erkeklerle para için evlenip onları dolandıran bir kadın olarak gösterildi.

Ancak beklentilerin aksine Kemal, eski nişanlısı Simge'de karar kıldı ve son bölümde rol almayan Cazibe, erkeklerle parası için evlenen bir kadın olarak gösterildi.

İddiaya göre Gürbüz'ün, dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu ile sözleşmesini uzatmak istemeyip son bölümde rol almaması nedeniyle dizinin finali beklentilerin aksi yönünde gerçekleşti. İki yıldır iyi kalpli olarak gösterilen Cazibe'nin finalde dolandırıcı olarak gösterilmesine kızan Azeriler "Azeri kadınları namuslarına düşkündür, hani biz kardeşinizdik, kardeşliğiniz bu kadar, maddiyatın başladığı yerde kardeşlik bitiyor" sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

"92 BÖLÜMDÜR YERDEN YERE VURDUĞUM SİMGE TÜRK KIZI DEĞİL MİYDİ?"

Milliyet'te yer alan habere göre dizinin senaristi Gani Müjde, Azeri karakterini neden kötü gösterdiği konusundaki tepkilere önce "Biz Cazibe ve Kemal ile bebekli bir final yapacaktık. Ama yapımcı bize Cazibe'nin son bolüme gelmeyeceğini bildirdi. Biz de apar topar eldeki oyuncularla yeni bir mutlu son yaptık. Kemal'in Simge'yi seçmesi için de senaryo gereği büyük bir hayal kırıklığı yaşaması gerekiyordu. Bu duygusal kırılma da ancak ihanetle mümkündü. Olay budur" şeklinde açıklama yapmasına rağmen eleştiriler bitmeyince sinirlerdi ve şöyle konuştu:

"Finalde Azeri kadınları aşağıladın" diyen dostlar, 92 bölüm yerden yere vurduğum Simge de Türk vatandaşıydı. Gereksiz alınganlıklar yapmayın."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya 'Simge Türk Kızı Değil miydi?' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement