Simin Bıçakcıoğlu Liderliği Korumayı Hedefliyor - Son Dakika
Güncel

Simin Bıçakcıoğlu Liderliği Korumayı Hedefliyor

Simin Bıçakcıoğlu Liderliği Korumayı Hedefliyor

Usta kadın pilot Simin Bıçakcıoğlu, Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı olan Kocaeli Rallisi'nde, yeni bir zafer için mücadele edecek.

17.08.2015 17:44  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bosphorus rallisinde kadın pilotlar klasmanında birinci olan Simin Bıçakcıoğlu, Türkiye Ralli Şampiyonası'nın beşinci ayağı olan 33. Kocaeli Rallisi'nde de birinciliği hedefliyor. Bu yıl 22-23 Ağustos tarihlerinde Kocaeli'de gerçekleşecek olan rallide seyirci etabı ilk kez şehir merkezinde gerçekleşecek. 22 Ağustos Cumartesi günü saat 14:30'da Outlet Center İzmit'ten verilecek start ile başlayacak olan şampiyonanın beşinci ayağında, son üç yılın kadın pilotlar birincisi Simin Bıçakcıoğlu yine birincilik için mücadele edecek.

Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ve Gürkal Menderes co-pilotluğunda Klass Magazin, A&S Transport ve Hayaller Gerçektir'in katkılarıyla yarışan Simin Bıçakcıoğlu; "Bosphorus Rallisi'nde gösterdiğim performansla kadın pilotlar klasmanında birincilik koltuğuna oturdum, Kocaeli Rallisi'nden de inşallah birincilikle ayrılarak bu farkı açacağım. Artık Türkiye Ralli Şampiyonası'nın sonuna doğru yaklaşıyoruz, kritik, çekişmeli yarışlar bizi ve izleyicileri bekliyor. Şampiyonada şu an tabloya baktığımızda herkesin eşit şartı var diyebilirim, bir saniyelik dikkatsizlik büyük sonuçlara sebep olabilir. Kocaelili ralli severlerden, 22-23 Ağustos tarihlerinde bizleri desteklemelerini ve bu güzel organizasyonun keyfini çıkarmalarını diliyorum." dedi.

Kocaelili ralli severler Perşembe Pazarı'nda buluşacak...

22 Ağustos Cumartesi günü saat 14:30'da Outlet Center İzmit'ten verilecek start ile başlayan rallinin ilk gününde ekipler, Transit, Tourneo Courier ve Ford Otosan özel etaplarının ardından, Kocaeli şehir merkezinde yer alan Kocaeli Büyükşehir seyirci özel etabında günü sonlandıracaklar. 23 Ağustos Pazar sabahı ise saat 09:00'da yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler; Transit, Tourneo Courier ve Otosan özel etaplarının ardından, Perşembe Pazarı servis alanına gelerek araçlarının bakım ve ikmallerini gerçekleştirecekler. Ardından bu 3 özel etabı bir kez daha geçerek saat 17:30'da Outlet Center İzmit´te finiş podyumuna ulaşmak için kıyasıya mücadele edecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Simin Bıçakcıoğlu Liderliği Korumayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement