Simit Arabam, Engel Tanımam Projesi" - Son Dakika
Güncel

Simit Arabam, Engel Tanımam Projesi"

Kastamonu'da "Simit Arabam, Engel Tanımam Projesi" kapsamında, istihdam sağlamak amacıyla engellilere simit arabaları teslim edildi.

10.02.2016 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da "Simit Arabam, Engel Tanımam Projesi" kapsamında, istihdam sağlamak amacıyla engellilere simit arabaları teslim edildi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, projenin, engellilerin istihdamı, kentte seyyar satıcılık sisteminin düzene sokulması ve yöresel ürünlerin tanıtılmasının amaçlandığı kapsamlı bir çalışma olduğunu söyledi.

Herkesin engelli adayı olduğuna işaret eden Babaş, "Engelli kardeşlerimizle bugüne kadar her projede çalışmaya gayret gösterdik. Arabada hem Kastamonu simidi hem susamlı simit, üst kısmında da Kastamonu helvası var. Helva, simit alana ücretsiz. Bu, hem engelli kardeşlerimize yardımcı olmak hem kentimizin yöresel ürünlerini tanıtmak, turizme katkı sağlamak için kapsamlı bir sosyal proje" dedi.

Babaş, şehrin belli noktalarına yerleştirilecek simit arabalarında 10 engellinin satış yapacağını dile getirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şube Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu da kentteki engelliler olarak kendilerini şanslı hissettiklerini belirtti.

Babaş, daha sonra engellilere Kastamonu konakları mimarisinde tasarlanan arabaları teslim ederek, vatandaşlara simit dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Simit Arabam, Engel Tanımam Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement