Simone Zaza, Penaltı Vuruşu Öncesi Yaptığı Hareketlerle Rezil Oldu - Son Dakika
Spor

Simone Zaza, Penaltı Vuruşu Öncesi Yaptığı Hareketlerle Rezil Oldu

Simone Zaza, Penaltı Vuruşu Öncesi Yaptığı Hareketlerle Rezil Oldu

İtalyan Milli Takımı'nda forma giyen Simone Zaza, Almanya maçında kaçırdığı penaltı öncesinde yaptığı hareketlerle geceye damga vurdu.

03.07.2016 09:34  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 Avrupa Şampiyonası'nın erken finali olarak değerlendirilen İtalya- Almanya maçında gülen taraf Panzerler oldu. Normal süresi Mesut Özil (Dk.65) ve Bonucci'nin (Dk.77 penaltı) golleriyle 1-1 sona eren karşılaşmada, uzatma devrelerinde gol olmayınca penaltılara geçildi. Penaltılarda rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Almanya; Portekiz ve Galler'in ardından yarı finale çıkan üçüncü takım oldu.

İtalya-Almanya maçına damga vuran esas olay ise iki takımın penaltı atışlarında gösterdiği performanstı.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Almanya'dan Müller, Schweinsteiger ve Mesut Özil, İtalya'dan da Zaza, Pelle, Bonucci, Darmian kendilerinden beklenmeyen vuruşlar yaparak penaltıları kullanamadı. Dünyaca ünlü yıldızların topu resmen 'dağlara taşlara' atması şaşkınlık yaratırken, özellikle de Zaza'nın penaltısı kelimenin tam anlamıyla skandaldı.

"PENALTI ATSIN" DİYE ALINDI, REZİL OLDU

İtalya Teknik Direktörü Antonio Conte tarafından, 120. dakikada sadece penaltı atsın diye oyuna alınan Zaza, penaltı vuruşu öncesi yaptığı hareketlerle sosyal medyada gecenin adamı oldu.


Son Dakika Spor Simone Zaza, Penaltı Vuruşu Öncesi Yaptığı Hareketlerle Rezil Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • İSKİLİP: İskilip. Çorum. Karayolu. 7km de göçük mevcut. Ataran seçilen tüm taraflara. DUYURULUR. 5 10 Yanıtla
    xetra: Tamam da burdaki spor haberinin aktina ne alaka senin yorumun ? Belediyenizi ara söyle sikayetini. Yazilmis onca iyi yorumlar yayinlanmaz böyle alakasiz sacma yorumlar defalarca onaylanip yayinlaniyor ya hayret dogrusu. 16 2 Serdar talak: Iskilipden bizene 1 2
  • 1461: yedeklere attır salardı penaltıları..yemedi mi ! 11 0 Yanıtla
  • şiiiiikeeee: dünyada futbol yok artık idda icat olduğundan bu yana sakın idda oynamayın bütün maçlarda şike var paranız çöpe gider allah bu idayı çıkarana lanet etsin dünyanın en büyük kumarı bu dünkü maçta şikeydi şikeyi uefa ve fifa ayarlayıp yaptırıyorbütün kulüplerde şike var kim şapiyonolacak kim gidecek ayarlıyorlar sakın sakın idda oynamayın çok ocaklar söndü sakın oynamayın 8 0 Yanıtla
  • HÜSO: çerçeveyi tutsa ne penaltı diyeceklerdi 6 1 Yanıtla
  • Ataturk aire porte : Yikiliyoz abiiiii ???????????? 0 5 Yanıtla
  • Le: İskilipte hamama gitmiş elllam 3 0 Yanıtla
  • ,,: Kargasekmez 0 0 Yanıtla

Advertisement