Şimşek Karahasanlılar Şölenine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Şimşek Karahasanlılar Şölenine Katıldı

Şimşek Karahasanlılar Şölenine Katıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, Pozantı’ya bağlı Kamışlı-Hamidiye’de düzenlenen Karahasanlılar Şöleni’ne katıldı.

20.08.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, Pozantı'ya bağlı Kamışlı- Hamidiye'de düzenlenen Karahasanlılar Şöleni'ne katıldı.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İmamoğlu Belediye Başkanı Gaziadamhasan, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyeleri Sami Baysal, Recep İzci, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı, çevre köylerden muhtarlar ve Karahasanlıların katıldığı şenlikte renkli görüntüler yaşandı.

Katılımcılara, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün selamlarını ileten Ali Şimşek, "Başkanımız Hüseyin Sözlü, Karahasanlı Yörük Türkmenlerin; Türkiye Cumhuriyeti'nin, Türk Devleti'nin en güçlü teminatı olduğunu ifade etmektedir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Toros Dağları'nın eteklerinde bir Türkmen çadırından duman tüttüğü sürece bu milletten ümidimi kesmem' sözü vardır. Millet olarak birlikte yaşama azmini korumak, güçlü devlet, güçlü cumhuriyet yapısını korumak için bu tür etkinliklerin önemi büyüktür. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölgede ve dünyada lider ülke olması dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu etkinliğin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerini iletiyorum" dedi.

Konuşmasının ardından Ali Şimşek, şenliğe katılanların masalarına giderek, hal hatır sordu, el sıktı.

Ali Şimşek, Belediye Meclis Üyeleri Sami Baysal ve Recep İzci daha sonra Kamışlı Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinden bulundu, sorun dinledi.

Akçatekir'de de Meclis Üyeleri Murat Cevheri Bucak ve Cumali Portakal'ın katılımıyla, esnaf ve halkla sohbet eden Ali Şimşek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün selamını iletti.

Bölge halkı, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelere otobüs seferi başlatmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirip, sefer sayısının artırılması talebinde bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şimşek Karahasanlılar Şölenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement