Sinan Akçıl Ebru Şallı'dan Ayrılıp Eski Sevgilisinin Şarkısını Söyledi - Son Dakika
Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı'dan Ayrılıp Eski Sevgilisinin Şarkısını Söyledi

Sinan Akçıl, Ebru Şallı'nın kapısına dayanarak özür dilediği iddialarını yalanlayarak eski sevgilisi Hande Yener'in seslendirdiği şarkıyla cevap verdi.

14.07.2016 12:40  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Popçu Sinan Akçıl'la üç yıldır devam eden ilişkisini bir buçuk ay önce bitiren Ebru Şallı'nın huzursuz günler geçirdiği Ulus'ta yaşadığı siteye Akçıl'ı aldırmamak için talimat verdiği haberleri ortaya çıkmıştı.

İDDİALARI YALANLADI

Sinan Akçıl çıkan haberlerin daha mürekkebi kurumadan bu iddiaları net bir şekilde yalanladı. Sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan şarkıcı şunları yazdı:

HANDE YENER'İN ŞARKISIYLA ALINTI YAPTI

"Onunla içeride delice eglenmiş, kutsal dediği kadının kapısına dayanmış, "kendi" sitesine girememiş, sonra şunu demiş, hmm, aa, ee... Başka ne yapmış? Rahat durun, bir cool olun, sakin olun, hayat bu kadar boşluk ve geyiklerden oluşmuyor. Yani edebiyatla karşılık vermekse onu yapayım ama değmez" diyerek Hande Yener'in şarkısıyla alıntı yaptı: 'Yalanların çoğu bi gün gelir geçer, gider batı doğu, yönü kendi seçer' demişim zamanında, dönüp tekrar dinleyin, ya da yenilerini bekleyin"

Sinan Akçıl Ebru Şallı\'dan Ayrılıp Eski Sevgilisinin Şarkısını Söyledi

Son Dakika Magazin Sinan Akçıl Ebru Şallı'dan Ayrılıp Eski Sevgilisinin Şarkısını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement