Sinan Akçıl Tuzla'ya Taşınıyor - Son Dakika
Magazin

Sinan Akçıl Tuzla'ya Taşınıyor

Sinan Akçıl Tuzla\'ya Taşınıyor

Ebru Şallı ile daha rahat görüşmek isteyen Sinan Akçıl, İstanbul'u terk ediyor.

22.01.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yılın son aylarında gönlünü Ebru Şallı'ya kaptıran Sinan Akçıl, 2 çocuk annesi aşkı için hayatını değiştiriyor! Şallı için sarf ettiği "Kutsal kadın" benzetmesiyle gündem olan Akçıl, yoğun konser maratonundan bulduğu her fırsatı güzel sunucuyla geçiriyor.

TERCİHİ YURT DIŞI

Gazetecilere birlikte görüntü vermemek için de özenli davranan Ebru Şallı ile Sinan Akçıl, bir araya gelmek için genellikle yurt dışını tercih ediyor. İkili, İstanbul'da ise Sinan Akçıl'ın Acarkent'teki villasında buluşuyor. Ancak aşıklar, siteye gazetecilerin de rahatça girmesi nedeniyle tedirgin davranıyor.

ŞALLI DA DESTEK VERDİ

Yeni taşındığı villasının bahçesinde bile huzursuz olan ünlü müzisyen, Ebru Şallı'yla romantizmini rahatça yaşamak için taşınmaya karar verdi. Sinan Akçıl'ın yakın çevresine göre; müzisyen yeni evinin nerede olacağına da belirledi. Tuzla'daki güvenlikli bir siteden lüks bir villa beğenen Akçıl, ilerleyen günlerde burada yaşamaya başlayacak. Bu sayede gazetecilerden uzak kalmayı başaracak olan Sinan Akçıl, Ebru Şallı ile ilişkisini de özgürce yaşayabilecek. Akçıl'ın bu taşınma kararına güzel sevgilisi de destek veriyor.

Kaynak: UFUK ÖZCAN/ TAKVİM

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sinan Akçıl Tuzla'ya Taşınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement