Sinan Aydın, Aydın Futbolunu Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Sinan Aydın, Aydın Futbolunu Değerlendirdi

Sinan Aydın, Aydın Futbolunu Değerlendirdi

1993-1994 sezonunda Aydınspor forması giyen İran uyruklu Sinan Aydın, Aydın’daki futbolu değerlendirdi.

18.07.2014 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1993-1994 sezonunda Aydınspor forması giyen İran uyruklu Sinan Aydın, Aydın'daki futbolu değerlendirdi.

Futbolu bırakmasının ardından Aydın'a yerleşen İran uyruklu eski futbolcu, şimdinin ise işadamı Sinan Aydın, Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya'nın zor bir işe el attığını söyledi. Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya'nın siyasetten uzak tavrını da olumlu bulduğunu ifade eden Sinan Aydın, şunları söyledi: "Bütün partilerin milletvekillerini Ankara'ya giderek ziyaret etmesi takdire şayan. Her kesime eşit mesafede olmak önemli bir olay. Her kesim, Aydınspor 1923'e menfaat gözetmeden destek olmalı. Transferleri olumlu buluyorum. Gelecek vadeden önemli isimler alındı"

CEVİZ'İN KARAKTERİ DÜZGÜN

Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile uzun yıllar süregelen bir dostluğu bulunduğunu ifade eden Sinan Aydın, şöyle devam etti: "Antrenör olarak başarıları ortada. Karakteri düzgün bir teknik adam. İştahını futbolculara yansıttığında olumlu işlere imza atacaktır. Futbol Direktörü Ümit Turmuş'ta eğitimli ve futbol camiasında saygın bir insan. Kıymetini bilmeliyiz"

Aydınspor 1923 ile Aydınspor'un birleşmesi gerektiğine dikkat çeken Sinan Aydın, şu ifadeleri kullandı: "Kafalardaki soru işaretleri giderilmeli. Bir sistemin içine girmek zorundayız. Aydınspor 1923'ün şu anda sabit gelir kaynağı yok. Şehrin takım etrafında tekrar birleşmesi gerek. Sporun birleştirici unsur olduğunu unutmamalıyız"

Ortadoğu'da yaşanan İsrail katliamlarını unutmayan Sinan Aydın, Filistinli ailelere başsağlığı diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinan Aydın, Aydın Futbolunu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement