Sinan Çetin, Oğlu Rüzgar'ı Adliye Merdiveninde Bekledi - Son Dakika
Magazin

Sinan Çetin, Oğlu Rüzgar'ı Adliye Merdiveninde Bekledi

Beşiktaş'ta yaptığı kazayla bir polisin şehit olmasına neden olan Rüzgar Çetin'in adliyeye getirildiği saatlerde yönetmen babası Sinan Çetin, oğlunu merdivenlerde bekledi.

30.01.2016 09:34  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, Çırağan Caddesi'nde otomobiliyle hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen polis aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 trafik polisi şehit oldu, 1 polis de yaralandı.

"ÜZGÜNÜM" DEDİ

Elleri kelepçeli olarak Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Rüzgar Çetin'in ifadesi memur suçları soruşturma bürosu savcısı İsa Dalgıç tarafından alındı. Çetin, yaklaşık 2 saat süren savcılık sorgusunda pişman olduğunu söyledi. İstanbul 5'inci Sulh Ceza Hâkimliği sorgusunda da çok üzgün olduğunu belirten Rüzgar Çetin, "Orta şerit boştu. Oraya doğru manevra yapmak isterken araç kaydı" dedi.

0.92 PROMİL ALKOLLÜ

Karakolda alkolmetreye üflemeyi reddeden Rüzgar Çetin'in kan örneğinden 0.92 promil alkollü olduğu belirlendi. Trafik dosyasında 28 sicili bulunan Çetin 'bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olmak'tan tutuklandı. Bar kavgası, adam yaralama gibi vukuatları olan Çetin 10 yıl önce de bar çıkışı aynı caddede bir kaza yapmıştı.

METRİS CEZAEVİ'NE GÖNDERİLDİ

Çetin'in avukatı ise hâkimlikte yaptığı savunmada, hayatını kaybeden polis memurunun emniyet kemerinin takılı olmadığını, kemerin takılı olması durumunda belki de bu kadar ağır sonucun olmayacağını öne sürdü. Avukatının kaza nedeniyle müvekkilinde iç kanama olabileceğini belirterek hastaneye sevk edilmesi talebi de reddedildi. Çetin tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

SİNAN ÇETİN MERDİVENLERE OTURUP OĞLUNU BEKLEDİ

Rüzgar Çetin'in adliyeye getirildiği saatlerde yönetmen babası Sinan Çetin de adliyeye geldi. Oğlunun savcılık işlemleri devam ederken merdivenlerde oturarak bekleyen Çetin'i zaman zaman yanına gelen avukatları bilgilendirdi.

"TRAFİĞİ ÇÖZECEĞİM" TWEET'İ

Rüzgar Çetin'in mart ayında attığı trafik tweet'i sosyal medyada tartışıldı. Ardından Çetin'in hesabı kapatıldı.

"SANA KIYANLAR CEZASINI ÇEKECEK"

Şehit polis İsmet Fatih Alagöz için İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasında tören düzenlendi. Törene Alagöz'ün eşi Özlem, oğlu Metehan (4), kızı Azra Su (2.5) ile İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, CHP Milletvekili Engin Altay, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve meslektaşları katıldı. Tabutun arkasında yürürken asker selamı veren Özlem Alagöz, "Senin kanın yerde kalmayacak. Kocama nasıl kıydılar. O Porsche'li sarhoşlar cezasını çekecek" diyerek gözyaşı döktü. Alagöz'ün cenazesi memleketi Çorum'a gönderildi.

ATANAMAYINCA POLİS OLDU

İsmet Fatih Alagöz'ün Fen Edebiyat Fakültesi'nden mezun olduğu, atanamayınca 8 yıl önce polisliğe geçtiği ortaya çıktı.






Sinan Çetin, Oğlu Rüzgar\'ı Adliye Merdiveninde Bekledi

Son Dakika Magazin Sinan Çetin, Oğlu Rüzgar'ı Adliye Merdiveninde Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • Ahmet: Simdi polisi suclar bunlar avukat polis emniyet kemeri takmaz takamazda zaten... 34 1 Yanıtla
  • ÖZGÜR: Oğlunu tebrik ederim. bir polisi öldürmek insanlığa büyük bir hizmettir. 0 24 Yanıtla Kader: Senin yaşamansa insanlığa eziyettir moron. 2 0
  • ismail: En başta bu elim kazada şehit olan polis kardeşimin ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.Allah sabırlar versin.Adalet kazayı yapan kişiye en ağır cezayı vermeli başktalarına örnek olsun.Sinan Çetine de bir çift sözüm var iyi çocuk yetiştirmişsin........ 21 0 Yanıtla
  • maraş46: Alkollü ve süratli bir şekilde araç kullan masum polisi öldür sonra üzgünüm de. Bu adam taksirle adam öldürmekten 20 gün yatıp çıkacak bu gibi insanlar isteyerek adam öldürmekten yargılanmalı ki adalet yerini bulsun ama nerde... 20 0 Yanıtla
  • eren : kesinlikle sinan sevinçden uyamamışdır en azından 10 yıl serserinin yüzünü görmeycem diye 20 0 Yanıtla
  • ha: oglun da sende bir polis edermisin 15 3 Yanıtla
  • MEDET: BOŞUNA YIRTINMAYIN KAMERA DA AN BE AN BELLİ ZENGİN ÇOÇUĞU HIZ YAPIYOR HEMDE EN YAPILMAMASI GEREKEN YOLDA KARŞI ŞERİDE GEÇİYOR VE KAFAYA KAFAYA ÇARPIYOR BİR DE ALKOLLÜ PARANIZ BU SEFER KURTARAMAZ SİZİ İNŞALLAH ADALET YERİNİ BULURR..YAZIK YETİM KALAN ÇOCUĞA HANIMINAA 17 0 Yanıtla
  • 014 : yol babasının tapulu malı sanki angutun 15 0 Yanıtla
  • Kader: Nur yüzlü kardeş nurlar içinde yat böyle zengin şımarık veletlerin ALLAH cezasını versin 15 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.

  • Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak
    16:35 Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak

    CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyaseti bıraktığını açıklayan Onur Akın, CHP mitinginde şarkılar söyleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü'nün konuşacağı mitingde Onur Akın sahne alacak. Daha önce siyasette vefa görmediğini belirten sanatçı, 2009 yılından bu yana CHP için beste yapmıştı.

  • Akıllı Telefonları Zararlı Yazılımlara Karşı Nasıl Daha Güvenli Hale Getirebilirsiniz?
    16:34 Akıllı Telefonları Zararlı Yazılımlara Karşı Nasıl Daha Güvenli Hale Getirebilirsiniz?

    Bilgisayar korsanları, giderek daha fazla akıllı telefonları hedef alıyor.

  • Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek
    16:34 Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek

    Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, turne provasında geçirdiği ciddi bakteriyel enfeksiyonun ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından dünya turnesine devam eden Madonna, Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde vereceği son konserin ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki konserindeki bir olayla da gündeme gelen Madonna, oturan bir dinleyiciye yönelik yaptığı hareketle sosyal medyada tepki çekti.

  • Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması nişan söylentilerini alevlendirdi
    16:23 Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması nişan söylentilerini alevlendirdi

    Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio'nun İtalyan model kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması, çiftin nişanlanacağı söylentilerini güçlendirdi. Ceretti'nin bir etkinlikte devasa bir nişan yüzüğüne benzeyen bir şey taktığı görüldü ve bu durum, DiCaprio'nun artık evleneceği yorumlarına neden oldu. DiCaprio'nun genç partnerler tercih ettiği bilinirken, Ceretti'nin 25 yaşında olması, çiftin yaş uyumunu gösteriyor.

  • Buckingham Sarayı Önünde Sütyensiz Model Şaşkınlık Yarattı
    16:10 Buckingham Sarayı Önünde Sütyensiz Model Şaşkınlık Yarattı

    Londra merkezli ünlü moda markası Poster Girl için çalışan bir model, Buckingham Sarayı'nın önünde sütyensiz dolaşınca büyük ilgi uyandırdı. Modelin cesur davranışı, markanın sezon ortası indirimlerini tanıtmak için özel bir görevde olduğu halde tartışmalara neden oldu. Poster Girl markası ise olayı sosyal medya hesapları üzerinden tanıtarak marka bilinirliğini artırmaya çalıştı.

  • 14:50 "Ben Hz. Meryem" videosu ortalığı karıştırdı! Hedefteki isimden açıklama geldi: Gerçek değil, dava açıyorum

    Bir kadının şeyhliğini ilan ederek "Ben Hz. Meryem" yazılı videosu viral oldu. Videonun tepki çekmesinin ardından açıklama yapan Kübra Acar isimli kadın, "Umre ziyaretimde çekilen görüntüler tanımadığım kişiler tarafından paylaşılmış. Yazılan yazı ve haberler gerçeği yansıtmıyor. Yasal süreç başlatılmıştır" dedi.

  • Birçok suçla yargılanan rapçi Diddy'nin cinsel ilişki ağında model Daphne Joy'un da adı geçiyor
    14:06 Birçok suçla yargılanan rapçi Diddy'nin cinsel ilişki ağında model Daphne Joy'un da adı geçiyor

    Hakkında İnsan kaçakçılığı, fuhuş, saldırı, cinsel taciz ve silah kaçakçılığı gibi suçlamalar bulunan rapçi Diddy'nin Rapçi 50 Cent'in eski sevgilisi Daphne Joy'u da cinsel ilişki ticaretinde kullandığı ortaya çıktı.

  • Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
    13:48 Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı

    Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç ve eşi Beril Talu'nun, kuaförünü de 7 bin dolar dolandırdığı ortaya çıktı. Dosya, yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.


Advertisement