Sinan Engin'den Bomba İddia! Gelecek Sezon Takımın Başına O Geçecek! - Son Dakika
Spor

Sinan Engin'den Bomba İddia! Gelecek Sezon Takımın Başına O Geçecek!

Sinan Engin\'den Bomba İddia! Gelecek Sezon Takımın Başına O Geçecek!

Sinan Engin Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine gelecek sezon başka bir ismin geleceğini iddia etti.

15.09.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programın yorumcularından Sinan Engin, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Engin Rumen teknik adam Lucescu'nun gelecek sezon Ferbeahçe'nin başına geçeceğini belirtti.

Sinan Engin, "Aldığım duyumlara göre Fenerbahçe önümüzdeki sezon Lucescu ile anlaşabilir. Bu sezon Galatasaray'ın kapısından döndü. Donetsk başkanı Türkiye'ye gelmesine izin vermedi. Ama Luce Ukrayna'da mutlu değil" dedi.

Açıklamalarına devam eden Engin, "Celal Kolot ve adını vermek istemediğim bir arkadaşla birlikteydik. Aziz Yıldırım'ın Mircea Lucescu'yu istediğini söyledi. Ben isterim ki İsmail Kartal 10 sene Fenerbahçe'nin başında kalsın. Ama bu takımı Ersun Yanal şampiyon yaptı gönderildi. İsmail de şampiyon yapsa gönderilebilir kardeşim. Hem de şampiyon olursa önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Bana gelen duyumlar Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon Lucescu ile anlaşmak istediği yönünde. Bence önümüzdeki sezon Türkiye'de ciddi bir Lucescu savaşı yaşanacaktır" diyerek açıklamalarına son verdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sinan Engin'den Bomba İddia! Gelecek Sezon Takımın Başına O Geçecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement