Sinan Engin: Vitor Pereira Gelecek Sezon Fenerbahçe'de Kalacak - Son Dakika
Spor

Sinan Engin: Vitor Pereira Gelecek Sezon Fenerbahçe'de Kalacak

Futbol yorumcusu Sinan Engin, güçlü bir kaynaktan haber aldığını iddia ederek "Pereira Fenerbahçe'de kalacak. Kalacak kardeşim!" dedi.

20.05.2016 11:01  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in sona ermesinin ardından Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın geleceği hakkında haberler çıkmaya başladı. Türkiye Kupası Finali'nde karşılaşacağı Galatasaray maçından da olumsuz bir sonuçla ayrılması durumunda takımdan gönderileceği belirtilen Pereira için Sinan Engin sürpriz açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programda konuşan Sinan Engin, Fenerbahçe'nin Vitor Pereira ile yola devam edeceğini söyledi. Güçlü bir kaynaktan haber aldığını belirten Sinan Engin; "Ben kesin bir haber aldım. Pereira Fenerbahçe'de kalacak. Kalacak kardeşim!.." diye konuştu.

TERRANEO GETİRMİŞTİ

Vitor Pereira sezon başında Futbol Direktörü Guilano Terraneo tarafından Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne getirilmişti. Daha sonra İtalyan yönetici ile yollar ayrılmış, Pereira ile de sezon sonunda vedalaşılacağı iddia edilmişti.

Vitor Pereira dün oynanılan Sivasspor maçının ardından yaptığı sezon değerlendirmesinde ikinci olduklarından dolayı mutlu olmadığını ve gelecek sezon ligi şampiyon bitirmek istediklerini söyledi. Portekizli teknik adamın bu açıklamaları Pereira'nın gelecek sezonda takımda kalacağı şeklinde yorumlandı.

Sinan Engin: Vitor Pereira Gelecek Sezon Fenerbahçe\'de Kalacak

Son Dakika Spor Sinan Engin: Vitor Pereira Gelecek Sezon Fenerbahçe'de Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BabaCengiz: Desene şerefli ikincilik garanti... 3 2 Yanıtla

Advertisement