Sinan-Rüzgar Çetin'den Şehit Polisin Ailesine Mektup - Son Dakika
Magazin

Sinan-Rüzgar Çetin'den Şehit Polisin Ailesine Mektup

Beşiktaş'ta lüks otomobiliyle 1 polis memurunun ölümüne sebep olan Rüzgar Çetin ve babası Sinan Çetin, acılı aileye mektup yazarak özür diledi. Ancak aile mektubu açmadan iade etti.

28.06.2016 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da 5 ay önce kullandığı lüks otomobille karıştığı kazada bir polisin şehit olmasına neden olan Rüzgar Çetin ile ünlü yönetmen babası Sinan Çetin'in, olaydan sonra şehit ailesine mektup yazdığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta 29 Ocak 2016'da meydana gelen kazada Rüzgar Çetin lüks otomobiliyle polis aracına çarpmış, 34 yaşındaki polis memuru Fatih Alagöz şehit olurken, Emre Tetik ise yaralı olarak kurtulmuştu. Tutuklanan Rüzgar Çetin hakkında 22.5 yıla kadar hapis talebiyle dava açılmıştı.

"KEŞKE BANA OLSAYDI"

Aileye 2 mektup yazan Rüzgar Çetin ilk mektubunda af diliyor ve şunları söylüyor: "Sayın Alagöz Ailesi, size yaşattığım acılardan dolayı o kadar üzgünüm ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Size ne kadar yazsam, ne kadar yalvarsam hayatını kaybeden iki yavrunun babası İsmet Abi'yi geri getiremem. İnsan için bu hayattaki en büyük üzüntü ve zorluk sevdiklerimden ayrı kalmakmış. Bunu cezaevinde öğrendim. Kazadan beri her gün, 'Keşke bir saniye sonra ya da önce sollasaydım da, kayıp duvara ya da ağaca çarpsaydım. Keşke olan bana olsaydı' diye kendimi yiyorum ama elimden sizlerin beni affetmesi için dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Geçmişi değiştiremiyorum... Umarım beni affedecek gücü bulursunuz; çünkü affınız benim için dünyadaki en önemli şey."

"BİNLERCE KEZ AF DİLİYORUM"

Rüzgar Çetin ikinci mektupta da şu ifadeleri kullandı: "...Yazılanlar gibi kötü ya da sorumsuz biri olmadığıma belki bir gün siz de kendiniz tanıyıp karar verebilirsiniz. Evet gençliğimde hatalarım oldu. Kavga ettim, içki içip araç kullandım ama son zamanlarda bazı şeyleri yoluna koydum diyordum... 10 yıldır alkollü araç kullanmadım ve kaza yapmadım, o gün arabayla olduğum için içtiğime dikkat ettim... Ayşe Hanım, Ahmet abi, Zafer kardeş, Mehmet Bey ve Özlem Hanım. Hepinizden binlerce kez af diliyorum."

Ailenin mektupları açmadan iade ettiği bildirildi.

"ACILARI SARMAK İÇİN NE YAPABİLİRİZ?"

Bir türlü yanıt gelmeyen mektupların sonuncusu ise yönetmen Sinan Çetin'in imzasını taşıyordu. "Sevgili Alagöz Ailesi" hitabıyla başlayan satırlar özetle şöyle: "Günlerdir sizlerin acılı kalbinizi içimde taşıyorum. Ne derseniz, ne hissederseniz haklısınız. Ama yalvarıyorum bunun bir kaza olduğunu, benim oğlumun bu kazadan sağ çıkmasının bir mucize olduğunu unutmayın. Ben onun bu acıyla ömrünün sonuna kadar yaşayacağını biliyorum. Önemli olan artık acıların sarılması için ne yapabiliriz? Sizlerin bu kazanın yol açtığı acıların dinmesi için bana vereceğiniz bütün insani görevleri yerine getirmeye hazır olduğumu bilmenizi isterim. Saygı ve hürmetle. Sinan Çetin."

(Kaynak: Habertürk)

Sinan-Rüzgar Çetin\'den Şehit Polisin Ailesine Mektup
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sinan-Rüzgar Çetin'den Şehit Polisin Ailesine Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Askll: Bence o aile bir insanlık yapıp bu genci oradan çıkarmalı.olan olmuş Allah tan.sebebi ne olursa olsun.şehit var ortada onada bişey denmiyor ama bi hata etmiş kaza olmuş .bu çocukta körpe daha önünde yıllar var.bence onu dısarı çıkarsınlar vicdanıyla başbaşa koysunlar.Eğerki yenebilirse vicdanını ozaman tam özgür olur dısarda.vicdanını yenemesede ha dısarda ha içerde fark etmez.Allah iki aileyede sabr versin.içki içip kaza yaptı ama çukurada gömmek doğru olmaz.Allah affetssin 1 26 Yanıtla
    Ahmet kocak: Oh ne güzel hayat sarhoş araba kullan bir insanı sorumsuzlugun yüzünden hayattan kopar insanların hayallerini yık. Sonra onu vicdanina hapsedin. Aynı şey senin ailenden birinin başına gelse yine aynı mesajı yazarmiydin biraz empati yap ve sacmalamayi birak 14 0 Sinan gün bolu: Aynı suçtan kaçtane dosyası var, çıkarılırsa tekrar yapacağı aşikar. Bu yüzden çıkarsa Türkiye Cumhuriyetinin adaleti bitmiştir 8 0
  • El kazim: sinan mektupta demek istiyorki..mal mülk para ne isterseniz vereyim davadan vazgecin..demek istiyor 21 1 Yanıtla
  • Ramsey: Yuz trilyon verseler kabul etmem onun hapiste curumesi daha kiymetli bence 18 2 Yanıtla
  • ahada buraya yazıyom: Bunun cezaevinden çiktigi ilk gun gidecegi yer diskotek olacak 19 0 Yanıtla
  • Seda: Herşeyin para olmadığını anlamışlardır ne kadar kolay insan öldurmek kaza degil resmen cinayet 17 0 Yanıtla
  • bilirkisi: alttan alttan para teklif ediyor. sinan cetin kadar bencil bir insan görmedim 16 1 Yanıtla
  • ahmet kaya: idam şart bu ülkede asacaksın böylelerini baba parasıyla içip içip ocak söndürenleri 16 1 Yanıtla
  • haskürt: ne mektubu ya özür mektubu mu çok komiksiniz ya dışarı çıksa eminim daha beterini yapar ey adallet 14 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement