Sinan Şamil Sam Günden Güne Eriyor - Son Dakika
Spor

Sinan Şamil Sam Günden Güne Eriyor

Uzun zamandır karaciğer yetmezliği tedavisi gören eski dünya boks şampiyonu Sinan Şamil Sam ölümle pençeleşiyor.

07.10.2015 13:07  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski dünya kıtalararası ağır sıklet boks şampiyonu Sinan Şamil Sam'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Uzun zamandır karaciğer yetmezliği tedavisi gören Sam, İstanbul'a naklediliyor.

İSTANBUL'A GETİRİLECEK

Sinan Şamil Sam'ın tedavisini yürüten Dr. Adnan Bağrıaçık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde hasta nakil aracıyla Ankara'dan yola çıkarılan milli boksörün, İstanbul'da kendisine ait özel hastaneye getirileceğini söyledi.

"KARACİĞER NAKLİ YAPACAĞIZ"

Çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak solunum ve akciğer problemleri yaşayan Sam'ın, sağlık durumunun çok iyi olmadığını ancak hayati tehlikesinin de bulunmadığını anlatan Bağrıaçık, "Sam'ı 2 gün yoğun bakımda tutacağız. Ardından 2 aylık bir tedavi süreciyle organ nakline hazır hale getirmeye çalışacağız. Koşullar uygun olursa, kız kardeşinden karaciğer nakli yapacağız" dedi.

"KATKIM OLSUN İSTEDİM"

Uzun yıllar futbol ve güreşte milli takımlarda görev aldığını, 3 yıl da Galatasaray Kulübü'nün doktorluğunu yaptığını dile getiren Bağrıaçık, "Sam, Türk sporuna gurur verici başarılar yaşatmış, önemli sporcularımızdan biri. Durumunu öğrendiğimde çok üzüldüm ve tedavisini devraldım. Benim de katkım olsun istedim. Bu tür sporculara spor yaşamları bittikten sonra da destek olunması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sinan Şamil Sam Günden Güne Eriyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sinan Şamil Sam Günden Güne Eriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ahmet yılmaz: Allah şifa versin 31 0 Yanıtla
  • SEKO: KARDESİMİZE ACİL SİLAR DİLER DEVLETİMİZİNDE EVLADINA MADDİ MANEVİ DESTEGİNİ BEKLIYORUZ 17 0 Yanıtla
  • hamsi trabzon: allahim sifa versin 16 0 Yanıtla
  • One way : Dualarımız seninle kardeşim. 16 0 Yanıtla
  • Türk: Profesyonel boksörlerin karaciğerinde elbette sorun olur. Onun yediği yumrukları siz yeseydiniz ölmüştünüz şimdiye. 15 0 Yanıtla
  • hemşo davut: Kasa kasa bira içme dedikçe içtin ya üç kutu birayı geçmeyeceksin günde fazlası zarar 2 12 Yanıtla
  • CESEDİN SÜRÜKLENMESİ, BOMBA TUZAĞINA KARŞI ÖNLEM::: HAYVANLARI BİLE DÖVÜŞTÜRMEK HARAM İKEN İNSANLARIN DÖVÜŞMESİ HELAL OLURMU? 6 7 Yanıtla
  • memo: Allah yar ve yardımcın olsun şampiyon.Doktordan da Allah razı olsun... 12 0 Yanıtla
  • COS LU: ALLAH SIFA VERSIN. 12 0 Yanıtla
  • ALİ: geçmiş olsun şampiyon sen neleri yenmedinki bunuda yenersin koskoca şampiyona devlet uygun bir karaciğer bulamadımı yazık 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement