Sinanoğlu Mahallesinde ''HALK Buluşması'' - Son Dakika
Güncel

Sinanoğlu Mahallesinde ''HALK Buluşması''

Ferizli Belediyesi tarafından organize edilen 'Halk Buluşması'na ilgi büyük oldu.

14.11.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinanoğlu halkı Başkan Soğuk ile birebir konuşma ve sorunlarını anlatma fırsatı yakaladı. Vatandaşların sorunlarını Tek tek not alan ve hiç bir soruyu yanıtsız bırakmayan Soğuk, tespit edilen sorunların çözümü için ilgili başkan yardımcılarını ve müdürleri görevlendirdi.

Ferizli Belediyesi Sinanoğlu Hizmet binasında gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Ahmet Soğuk, Ferizli İlçesinin hızlı bir şekilde geliştiğini ve örnek bir ilçe haline geldiğini söyledi. Başkan Soğuk, "Ferizli insanı yaşadığı yerde her zaman mutlu olacak. Yeni bir olay başlattık. 15 günde bir bu şekil bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Sizlerden gelen istek ve talepleri dinleyeceğim. Halkımızım dertlerini ve sıkıntılarını yerinde dinleme imkânımız olacak." diye konuştu.

Ferizli Belediye Başkanı olarak sürekli halkın içinde bulunduğunu vurgulayan Soğuk, şu ifadeleri kullandı: "Sürekli vatandaşlarımızla iç içeyiz. Sorunları dinleyerek aynı zamanda fikir alışverişi yapıyoruz. Çünkü yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde bizlere sizler de yön vereceksiniz. Sizin istekleriniz doğrultusunda hizmetlerimiz verilecek. Kimsenin kaygısı olmasın. Belediye olarak kapımız tüm vatandaşlarımıza açık. Hizmet yönünde bizimde göremediğimiz noktalar olabilir. Sizlerin bir talepleri varsa rahat bir şekilde bizlere iletmenizi bekleriz. Taleplerinizi duymak bize her zaman çalışmalarımızda yön verecektir." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sinanoğlu Mahallesinde ''HALK Buluşması'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement