Sincan Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor 3. Lig İçin Karşı Karşıya Geliyor - Son Dakika
Spor

Sincan Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor 3. Lig İçin Karşı Karşıya Geliyor

Sincan Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor 3. Lig İçin Karşı Karşıya Geliyor

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sincan Belediyespor ile Etimesgut Belediyespor Spor Toto 3. Lig'e yükselme Play-off final maçında karşı karşıya gelecek.

09.05.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sincan Belediyespor ile Etimesgut Belediyespor Spor Toto 3. Lig'e yükselme Play-off final maçında karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü Ostim Stadı'nda saat 15.30'da oynanacak olan karşılaşma ile iki komşu takımdan biri profesyonel lige yükselecek. Her iki takıma da başarılar dileyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, centilmenliğin ve sporun kazanmasını temenni etti.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Etimesgut Belediyespor ile Dersimspor'u 3-2'lik skorla geçen Sincan Belediyespor Spor Toto 3. Lig'e yükselmek için karşı kaşıya gelecek. Başkent'in iki metropol belediyesi Etimesgut ve Sincan'ın Spor Toto 3. Lig'e çıkmak için ter dökeceği müsabakayı kazanan takım 2014-2015 sezonunda profesyonel ligde yer alacak.

Her iki takımada başarılar dileyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Ankara'nın iki büyük ilçesi ve iki komşu belediyesi profesyonel lige çıkmak için yarışacak. Öncelikle her iki takım da Ankara'yı ve ilçesini amatör ligde en iyi şekilde temsil etti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Karşılaşmanın dostça ve centilmence geçmesini temenni ediyor ve sporun kazanmasını diliyorum. Tüm futbolseverleri de bu önemli final müsabakasını izlemeye davet ediyorum. Hak eden ve iyi olan kazansın" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sincan Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor 3. Lig İçin Karşı Karşıya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement