Sincan'da Asfalt Hamlesi - Son Dakika
Yerel

Sincan'da Asfalt Hamlesi

Sincan\'da Asfalt Hamlesi

Sincan Belediyesi yol ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

20.10.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincan Belediyesi yol ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sincan Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin ortak çalışmasıyla serilen 1 milyon 342 bin 310 ton asfalt ile Sincan cadde ve sokakları daha modern hale getirildi. Rekor seviyedeki asfaltın yanı sıra 503 bin 163 metrekare kaldırım taşı ve 340 bin 290 metre bordür ile şehir pırıl pırıl bir görünüme kavuştu.

Nüfusu 507 bini bulan Sincan'da bir yandan hükümetin desteğiyle ulaşımı kolaylaştıracak dev projeler hayata geçerken diğer yandan daha modern bir şehir için de cadde ve sokaklar yenilendi. Sincan Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin örnek işbirliğiyle serilen 1 milyon 342 bin 310 ton asfalt ile Sincan daha modern bir görünüme kavuştu. Kilit taşı ve bordür çalışmalarıyla ihtiyaç duyulan noktalarda kaldırımları da elden geçiren Sincan Belediyesi, hem araç hem de yaya trafiğini rahatlatacak düzenlemeler gerçekleştirdi. Bu kapsamda 503 bin 163 metrekare kilit taşı ve 340 bin 290 metre bordür döşendi.

4 milyon 729 bin ton malzeme

Sincan Belediyesi, bir milyon 318 bin metrekarelik yolun bakımını yaparak, 3 milyon 673 bin 800 metrekare yeni yolu da Sincan'a kazandırdı. Çalışmalarda vatandaşların da talepleri değerlendirilerek, asfalt atılması mümkün olmayan yollara ve alanlara toplam 619 bin 680 ton asfalt kırığı, 4 milyon 729 bin 210 ton da malzeme serimi gerçekleşti.

Engelli vatandaşlar unutulmadı

Çalışmalarda engelli vatandaşlar da unutulmadı. Engelli araçları için kaldırımlarda rampaların oluşturulmasını sağlayan Sincan Belediyesi, görme engelliler için de hissedilebilir yüzey çalışması gerçekleştirdi. Engelli rampaları ile hasta, yaşlı ve bebekli ailelerde yollarda rahatça hareket edebiliyor.

"Çalışmalarımız geleceğimize yön verecek"

Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, yaşam standartlarını daha da arttırmak için fiziki yatırım ve çalışmaları ara vermeden sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Tuna, "Eskiyen, yıpranan kaldırım ve yollarımızı Sincanımıza yakışır şekilde yeniliyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri de dikkate alarak daha güzel ve huzurlu bir Sincan için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sincanımızda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız şehrimizin geleceğine yön verecek. Planlı ve programlı olarak hayata geçirilen çalışmalarımız, Sincanlı hemşehrilerimizin yarınının çok daha güzel olmasını sağlayacak. Bu çalışmalarda bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek'e de vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan'da Asfalt Hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement