Sincan'da Aşure Bereketi - Son Dakika
Yerel

Sincan'da Aşure Bereketi

Sincan\'da Aşure Bereketi

AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı, Muharrem ayının 10. günü olan Aşure Günü’nde Lale Meydanı’nda yaklaşık 10 bin kişiye aşure ikramında bulundu.

18.10.2016 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı, Muharrem ayının 10. günü olan Aşure Günü'nde Lale Meydanı'nda yaklaşık 10 bin kişiye aşure ikramında bulundu.

AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayında binlerce kişilik aşure kazanları kaynattı. Lale Meydanı'nda gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 10 bin kişiye aşure ikram edildi. Etkinliğe, AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç'ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşları aşure kazanının başında karşılayan Arslan, Tuna ve Omaç bir yandan aşure ikram ederken bir yandan da vatandaşlarla sohbet etti. Yoğun ilgi gören aşure ikramında fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların talepleri de geri çevrilmedi.

Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu ifade eden Omaç, "Aşure, paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi. Vatandaşlarımıza böyle değerli bir günde aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istedik" diye konuştu. Tuna ise birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında, "Tüm aylarımızın Muharrem ayı gibi ikramlı, tüm günlerimizin de Aşure Günü gibi mübarek ve bereketli geçmesini dilerim" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan'da Aşure Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement