Sincan'dan Recep Tayyip Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Yerel

Sincan'dan Recep Tayyip Erdoğan'a Destek

Sincan\'dan Recep Tayyip Erdoğan\'a Destek

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Vatandaşlarımız az çok demeden, kendi imkanları ölçüsünde destek kampanyasına katkıda bulunuyor” dedi.

04.08.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Vatandaşlarımız az çok demeden, kendi imkanları ölçüsünde destek kampanyasına katkıda bulunuyor" dedi.

AK Parti Sincan İlçe Teşkilatı, partililer ve vatandaşlar 10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarında kullanması için bağış yaptı. Yaklaşık 3 bin Sincanlı Ziraat Bankası'nda buluşarak bağışta bulundu.

Sincan Ziraat Bankası önünde vatandaşlarla buluşup bağış organizasyonu hakkında açıklama yapan Sincan Belediye Başkanı Tuna, "Sorumlu vatandaşlarımız Sincan'da sürekli Başbakanımızın destekçisidir. Vatandaşlarımız az çok demeden, az veren candan çok veren maldan sözüne uygun olarak, kendi imkanları ölçüsünde destek kampanyasına katkıda bulunuyor. Rakam olarak 10-15 bin olacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Fatih Omaç ise, "Başbakanımızı, müstakbel cumhurbaşkanı adayımızı desteklemek üzere herkes burada toplanmış durumda. Herkese teşekkür ediyoruz, inşallah ülkemizin geleceği için hayırlı olacak. Burada yatırılan miktarın önemi yok. İnsanların Başbakanımıza destek olduğunu göstermesi, tarafını belli etmesi daha önemli. İnşallah ayın 10'undan sonra ikinci bayramımızı yaşayacağız" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan'dan Recep Tayyip Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement