Son dakika Etimesgut haberleri, Etimesgut son dakika, son dakika Etimesgut

Son Dakika Etimesgut Haberleri

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Cumhurbaşkanımızın tekrar adaylık yolu açılabilir
    18:10 BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Cumhurbaşkanımızın tekrar adaylık yolu açılabilir

    Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar adaylık yolu açılabileceğini söyledi. Destici, Anayasa değişikliği veya erken seçimle bu yolun açılabileceğini belirtti.

  • Özel, Turgut Altınok'un mal varlığıyla ilgili konuştu: Niye açıklamıyor demiştik, bakınca anladık
    17 Mar Özel, Turgut Altınok'un mal varlığıyla ilgili konuştu: Niye açıklamıyor demiştik, bakınca anladık

    CHP Genel Başkanlığı Özgür Özel, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'un mal varlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özel, "Gördüm. Dillere destan. 'Mülk Allah'ındır' diyordu ya. Bugüne kadar Allah biliyordu. Bugünden itibaren biz de biliyoruz. 'Allah Allah' dedim ben görünce. 'Niye söylemiyor acaba' demiştik. Turgut Bey'in mal varlığına bakınca anladık" ifadelerini kullandı.

  • Mansur Yavaş: Rakibim söylediklerini yapmadı, biz daha iyi hizmet edeceğiz
    16 Mar Mansur Yavaş: Rakibim söylediklerini yapmadı, biz daha iyi hizmet edeceğiz

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, rakibinin söylediklerini yapmadığını belirterek, kendisinin ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte seçileceklerini ve daha iyi hizmet edeceklerini söyledi. Yavaş, yeşil alanların artırılacağını ve halkın sağlığının öncelik olduğunu vurguladı.

  • Futbolda Trendyol Süper Lig'de 30, Trendyol 1. Lig'de 27, TFF 2. Lig'de ise 31. hafta maçları oynanacak
    15 Mar Futbolda Trendyol Süper Lig'de 30, Trendyol 1. Lig'de 27, TFF 2. Lig'de ise 31. hafta maçları oynanacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde haftanın programı belirlendi. Maçlar, farklı tarihlerde ve farklı sahalarda gerçekleşecek.

  • Özel: 'Bir Genel Seçimde Partimi İktidar Yapmazsam Bir Gün Durmam, Ayrılırım'
    14 Mar Özel: "Bir Genel Seçimde Partimi İktidar Yapmazsam Bir Gün Durmam, Ayrılırım"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “CHP’nin genel başkanı olarak bu kadar başarıya susamış ve insanların bu kadar travmatik bir döneminde, partinin sekizinci ve seçim geçiren altıncı genel başkanı olmak suretiyle eğer partimi bir genel seçimde iktidar yapmazsam bir gün durmam. Ama iktidar yapacağız, o noktada çok kararlıyız” dedi.

  • Mansur Yavaş: İhalelere fesat karıştırmakta onun tecrübesi çoktur
    12 Mar Mansur Yavaş: İhalelere fesat karıştırmakta onun tecrübesi çoktur

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı bir TV programında İYİ Parti ABB Başkan adayı Cengiz Topel'in ihaleye fesat karıştırma iddialarına ilişkin; "İhaleye fesat karıştırmakta onun tecrübesi çoktur. Bizim bütün ihalelerimiz açıktır. Siz ihaleye girmeden aynı rakamı verip veremeyeceğini nereden bilebilirsiniz ki? Aday olduğu partinin genel başkanı her yerde benim dürüstlüğümü anlatmıştır. Akşener'i yalanlıyor. Geldi benden Mamak Belediye Başkanlığı'nı istedi, biz de vermeyince Yavaş'ı karalıyor" diye konuştu.

  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ile esnafı ziyaret etti
    07 Mar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ile esnafı ziyaret etti

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesinde CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ile birlikte esnafı ziyaret etti. Yavaş, Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra bölgedeki dükkanları gezerek esnafın sorunlarını dinledi.

  • Turgut Altınok: Büyükşehir Belediye Başkanı herkesin belediye başkanı olamamıştır
    07 Mar Turgut Altınok: Büyükşehir Belediye Başkanı herkesin belediye başkanı olamamıştır

    Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören'deki mahalle muhtarlarına verilmek üzere düzenlenen bilgisayar teslim töreninde konuştu. Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanının herkesin belediye başkanı olamadığını, ayrımcılık yaptığını ve partili olmayanlara hizmet yapmadığını söyledi. Ayrıca, Keçiören'de kentsel dönüşüm projelerini hayata geçireceklerini ve Ankara'yı kadın dostu bir il yapacaklarını belirtti.

  • Etimesgut'ta uyuşturucu imalatı yapan şahıs yakalandı
    06 Mar Etimesgut'ta uyuşturucu imalatı yapan şahıs yakalandı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yapılan operasyonda uyuşturucu imalatı yapan İ.A. isimli şahıs yakalandı. Operasyonda 10 kilogram kubar esrar, 454 kök kenevir ve birçok uyuşturucu madde imalatında kullanılan malzeme ele geçirildi.

  • Ankara'da düzenlenen İstiklal Marşı yarışmasında birincilik Etimesgut Layika Akbilek İlkokulu'na gitti
    06 Mar Ankara'da düzenlenen İstiklal Marşı yarışmasında birincilik Etimesgut Layika Akbilek İlkokulu'na gitti

    Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen 'Üç Kuşak Bir Arada İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma' yarışmasında birincilik Etimesgut Layika Akbilek İlkokulu'ndan İlkem Sertkaya'ya verildi. Yarışmaya 13 ilçeden öğrenci ve aileleri katıldı. Dereceye giren takımlara protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

  • Meral Akşener, Etimesgut'ta oy kullanacak vatandaşa ilginç cevap verdi
    05 Mar Meral Akşener, Etimesgut'ta oy kullanacak vatandaşa ilginç cevap verdi

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Altındağ ilçesinde esnaf ziyareti sırasında oyunu Etimesgut'ta kullanacağını öğrendiği bir vatandaşa, 'Etimesgut'u mutlaka isterim. Gıcıklık olsun' cevabını verdi.

  • TFF 2. Lig'de 29. hafta müsabakaları yarın oynanacak
    05 Mar TFF 2. Lig'de 29. hafta müsabakaları yarın oynanacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, TFF 2. Lig'de 29. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Beyaz Grup ve Kırmızı Grup olmak üzere toplam 18 maçın yer alacağı haftanın programı açıklandı.

  • Mansur Yavaş: İlçe belediye başkanları çok kusurlular
    02 Mar Mansur Yavaş: İlçe belediye başkanları çok kusurlular

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilçe belediye başkanlarının kendisiyle görüşmelerinin yasaklandığını ve odasını hiçbirinin görmediğini belirterek, seçim sonucunu göreceklerini ve ders alacaklarını söyledi. Yavaş, ayrıca Ankara için el ele verilmesi gerektiğini vurgulayarak, ilçelerde oturanlardan destek istedi.

  • Anka Haber Ajansı 2 Mart Cumartesi Gündemi
    02 Mar Anka Haber Ajansı 2 Mart Cumartesi Gündemi

    ANKA HABER AJANSI 2 MART CUMARTESİ GÜNDEMİ

  • Ankara'da silahlı kavgada 1 kişi öldü, 10 kişiden 1'i tutuklandı
    01 Mar Ankara'da silahlı kavgada 1 kişi öldü, 10 kişiden 1'i tutuklandı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 10 kişiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kavgada kullanılan silahlar ve diğer suç delilleri ele geçirildi.

  • Futbolda Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de Haftanın Maçları
    01 Mar Futbolda Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de Haftanın Maçları

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde haftanın maçları belirlendi. Maçlar farklı tarihlerde ve farklı sahalarda oynanacak.

  • Ankara'da kaldırımda 2 yaya ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
    28 Şub Ankara'da kaldırımda 2 yaya ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 25 Şubat'ta kaldırımda bulunan iki yayaya çarparak ölümlerine neden olan otomobil sürücüsü tutuklandı. Şüpheli, olay yerinden kaçtıktan sonra polis tarafından yakalandı. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

  • Ankara'da Kaldırımda Yürüyen 2 Kişiye Çarparak Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandı
    28 Şub Ankara'da Kaldırımda Yürüyen 2 Kişiye Çarparak Ölümüne Neden Olan Sürücü Tutuklandı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen kazada kaldırımda yürüyen 2 kişi hayatını kaybetti. Polis ekipleri, kaçan sürücünün kimliğini belirleyerek tutuklama işlemi gerçekleştirdi.

  • Türkiye'de Futbol Maçları Programı
    23 Şub Türkiye'de Futbol Maçları Programı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de haftanın maçları belirlendi. Süper Lig'de Yılport Samsunspor-Çaykur Rizespor, Fenerbahçe-Kasımpaşa ve Galatasaray-Bitexen Antalyaspor maçları ön plana çıkıyor. 1. Lig'de ise Altay-Bitexen Giresunspor, Adanaspor-Göztepe ve Ankara Keçiörengücü-Kocaelispor maçları dikkat çekiyor. TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise birçok maç oynanacak.

  • Mansur Yavaş: 'Biz protein yardımı yapıyoruz, o but veriyormuş'
    14 Şub Mansur Yavaş: 'Biz protein yardımı yapıyoruz, o but veriyormuş'

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut'ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, İstanbul'daki çorba dağıtımını eleştirerek, Ankara'da yapılan protein yardımlarını ve diğer projelerini anlattı. Yavaş, rakiplerine projelerini okumaları ve taklit etmeleri çağrısında bulundu.

  • Özel: Tayyip Bey bugün Mısır'a gitmiş, Sisi'ye koşturmuş, Sevgililer Günü'nü orada kutluyor
    14 Şub Özel: Tayyip Bey bugün Mısır'a gitmiş, Sisi'ye koşturmuş, Sevgililer Günü'nü orada kutluyor

    Özel: Tayyip Bey bugün Mısır'a gitmiş, Sisi'ye koşturmuş, Sevgililer Günü'nü orada kutluyorCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır seyahatine ilişkin, "Bugün 14 Şubat, bugün Sevgililer Günü. Bugün birbirini seven herkese, eşlere, sevgililere günleri kutlu olsun.

  • Özgür Özel: 'Bugün Herkes Sevdiğine Koşturuyor, Tayyip Bey de Bugün Mısır'a Gitmiş, Mısır'da Sisi'ye Koşturmuş'
    14 Şub Özgür Özel: "Bugün Herkes Sevdiğine Koşturuyor, Tayyip Bey de Bugün Mısır'a Gitmiş, Mısır'da Sisi'ye Koşturmuş"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bugün 14 Şubat, bugün Sevgililer Günü. Bugün herkes sevdiğine koşturuyor, Tayyip Bey de bugün Mısır’a gitmiş, Mısır’da Sisi’ye koşturmuş. Sevgililer Günü’nü orada kutluyor. Bakın Tayyip Beye, ‘Sisi ile barışacak mısın’ dendiğinde şöyle demişti: ‘Sisi ile beni çok barıştırmak isteyenler var. Asla kabul etmiyorum. Etmem de. Onunla aynı masaya oturmam. Ben demokratım. Her şeyden önce onun bir defa genel afla içerideki herkesi dışarı çıkardığımı görmem lazım. Ben uluslararası platformda şu anda darbeci Sisi’yi Cumhurbaşkanı olarak görmüyorum, onu kabul etmiyorum. Aynı masada oturmadım, asla da oturmayacağım. Oturursam kendimi inkar ederim. Oturursam ben demokrat olamam. Oturursam ben insan olamam.’ Sevgililer Günü’nde gitti, Sisi ile kucaklaşıyor. Biz, devletlerarasında küslük olmayacağını, tepki gösterecekse göstermesini, arayı bir an önce düzeltmesini söylediğimizde bize, ‘Hain, darbeci, darbeci sever’ diyordu. Bugün darbeyi yapanla sarılmış, poz veriyor. Bugüne kadar söylediklerinin her birisini inkar edip doğru yola gelmiştir ancak Sevgililer Günü’nde Sisi’ye sarılmak da beyefendiye yakışır” dedi.

  • Özel: Tayyip Bey bugün Mısır'a gitmiş, Sisi'ye koşturmuş, Sevgililer Günü'nü orada kutluyor
    14 Şub Özel: Tayyip Bey bugün Mısır'a gitmiş, Sisi'ye koşturmuş, Sevgililer Günü'nü orada kutluyor

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır seyahatine ilişkin, "Bugün 14 Şubat, bugün Sevgililer Günü. Bugün birbirini seven herkese, eşlere, sevgililere günleri kutlu olsun. Herkes sevdiğine koşturuyor, Tayyip Bey de bugün Mısır'a gitmiş, Mısır'da Sisi'ye koşturmuş.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Etimesgut'ta seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı
    14 Şub CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Etimesgut'ta seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı

    CHP'nin Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açıldı. Açılış törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

  • İYİ Parti Aday Tanıtımında Protesto
    14 Şub İYİ Parti Aday Tanıtımında Protesto

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara ilçe belediye başkan adayları için gerçekleşen tanıtım toplantısında protesto ile karşılaştı. Etimesgut ilçesinden aday gösterilen Hilmi Özer'e tepki gösteren İYİ Parti üyeleri, sloganlarla tepkilerini dile getirdi. Yaşanan olayların ardından Ankara İl Başkanı görevden alındı.

  • İYİ Parti Aday Tanıtımında Gerginlik
    14 Şub İYİ Parti Aday Tanıtımında Gerginlik

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara ilçe başkan adaylarını tanıttığı toplantıda, eski AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer'in aday gösterilmesine tepki gösteren partililer arasında arbede yaşandı. Tepki gösteren partililer salondan çıkarıldı.

  • İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantısındaki kavga sonrası Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı
    14 Şub İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantısındaki kavga sonrası Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı

    Ankara'da İYİ Parti'nin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında arbede yaşandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gözü önünde cereyan eden olayda, Etimesgut adayının eski AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer olmasına tepki gösteren bazı partililer salonda slogan attı. Gergin anlar saniye saniye kameraya yansırken İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı.

  • İYİ Parti Ankara İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı, Etimesgut Adayı Tartışmalara Neden Oldu
    14 Şub İYİ Parti Ankara İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı, Etimesgut Adayı Tartışmalara Neden Oldu

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Eski AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer'in İYİ Parti'den aday gösterilmesine tepki gösteren partililer arasında arbede yaşandı. Akşener, toplantıda diğer ilçe adaylarını da duyurdu. Etimesgut adayının tepki görmesinin ardından salondaki partililer görevlilerce çıkarıldı.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı
    14 Şub İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. İYİ Partinin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Akşener'in katıldığı toplantıyla tanıtıldı. Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer'in adının anons edilmesi üzerine parti üyeleri protestoda bulundu. Akşener, konuşmasında Sevin Çağlayan'a destek verdi ve adayların tanıtımı yapıldı.

  • İYİ Parti, Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı
    14 Şub İYİ Parti, Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. 18 ilçe belediye başkan adayı açıklandı.

  • İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantısında olay! Sloganlarla başladı, kavgaya dönüştü
    14 Şub İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantısında olay! Sloganlarla başladı, kavgaya dönüştü

    Ankara'da İYİ Parti'nin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım töreninde protesto yaşandı. Etimesgut Belediye Başkan Adayı olarak Hilmi Özer'in duyurulmasıyla ilçe teşkilatı üyeleri tepki gösterdi. Üyeler, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Zorlu ve Burak Akburak'ı istifaya davet etti. Gerginlik daha sonra kavgaya dönüştü. Olaylar sonrası Akşener, Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım'ı görevden aldı.

  • İYİ Parti Etimesgut İlçe Teşkilatı Aday Açıklamasını Protesto Etti
    14 Şub İYİ Parti Etimesgut İlçe Teşkilatı Aday Açıklamasını Protesto Etti

    Ankara'da İYİ Parti Etimesgut ilçe belediye başkan adayının açıklanmasının ardından ilçe teşkilat üyeleri durumu protesto etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Etimesgut Belediye Başkan adayını Hilmi Özer olarak açıkladı. Teşkilat üyeleri, aday olarak Özer'in açıklanmasını protesto etti ve genel merkezde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Zorlu ve Burak Akburak'ı istifaya davet etti.

  • İliç'teki Maden Faciası ve Gündemdeki Diğer Gelişmeler
    14 Şub İliç'teki Maden Faciası ve Gündemdeki Diğer Gelişmeler

    ANKA HABER AJANSI 14 ŞUBAT 2024 ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

  • Ankara'da aranan şahıs 28 yıl 8 ay hapis cezasıyla yakalandı
    13 Şub Ankara'da aranan şahıs 28 yıl 8 ay hapis cezasıyla yakalandı

    Ankara'nın Emniyet ilçesinde polis ekiplerinin aranan şahıslar üzerinde yaptıkları çalışmalar sonucunda, çok sayıda suçtan aranması olan ve 28 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.K. isimli şahıs yakalandı. Şüpheli, Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı ve mahkemeye sevk edilecek.

  • Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
    31 Oca Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 630 gram uyuşturucu ele geçirildi ve 2 şahıs gözaltına alındı. Şehit Osman Avcı Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma Büro ekibi, Eryaman bölgesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen F.Y. isimli şahsı suçüstü yakaladı. Yapılan aramalarda uyuşturucu madde, hassas terazi ve para ele geçirildi. F.Y. tutuklandı.

  • Etimesgut'ta yapılan operasyonda 630 gram uyuşturucu ele geçirildi, 2 şahıs gözaltına alındı
    31 Oca Etimesgut'ta yapılan operasyonda 630 gram uyuşturucu ele geçirildi, 2 şahıs gözaltına alındı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 630 gram uyuşturucu ele geçirildi ve 2 şahıs gözaltına alındı. Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı istihbaratı üzerine çalışma başlattı. Yapılan operasyonda, uyuşturucu madde ve para ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

  • Ankara'da arabanın camını kırarak hırsızlık yapan şahıslar yakalandı
    31 Oca Ankara'da arabanın camını kırarak hırsızlık yapan şahıslar yakalandı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde park halinde bulunan aracın camını kırarak tablet çalan kişiler yakalandı. Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların kimliklerini tespit etti. Şüphelilerin bulunduğu adrese operasyon düzenleyen ekipler, hırsızlık konusunu itiraf eden şahısları gözaltına aldı. Çalınan tablet ise sahibine teslim edildi.

  • Ankara'da Park Halindeki Aracın Camını Kırarak Tablet Çalan Şüpheliler Yakalandı
    31 Oca Ankara'da Park Halindeki Aracın Camını Kırarak Tablet Çalan Şüpheliler Yakalandı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir alışveriş merkezinin otoparkında park halinde bulunan aracın camı kırılarak içindeki tablet çalındı. Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların gri bir araç ile olay yerinden kaçtığını tespit etti. Şüphelilerin Altındağ ilçesinde olduğunu belirleyen ekipler, operasyon düzenleyerek şüphelileri yakaladı. Şüpheliler, hırsızlığı itiraf etti ve çalınan tablet sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

  • Muharrem İnce, Özgür Özel'e şiirli gönderme yaptı
    31 Oca Muharrem İnce, Özgür Özel'e şiirli gönderme yaptı

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e şiirli göndermede bulunarak, siyasetteki farklılıklarını dile getirdi. İnce ayrıca, partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı ve Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin görüşlerini paylaştı.

  • Muharrem İnce: Can Atalay'ın yeri hapishane değil, Meclis olmalıdır
    31 Oca Muharrem İnce: Can Atalay'ın yeri hapishane değil, Meclis olmalıdır

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. İnce, ayrıca iktidarın değişmesi gerektiğini ve muhalefetin değişmeden Türkiye'nin kaderinin değişmeyeceğini belirtti. Ayrıca, Memleket Partisi'nin 24 ilçenin belediye başkan adaylarını da tanıttı.

  • Muharrem İnce: Herkes yarıştan çekilecek, başka şansın yok
    31 Oca Muharrem İnce: Herkes yarıştan çekilecek, başka şansın yok

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefetin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için aday gösterme süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. İnce, muhalefet partilerine çağrıda bulunarak, herkesin yarıştan çekilmesini ve birlikte hareket etmelerini istedi. Aday çıkaranların ise yaftalandığını ve hükümet tarafından ödüllendirildiğini belirten İnce, bu durumu eleştirdi. Ayrıca, İnce CHP'den İzmir Karşıyaka Belediye Başkanlığı için talepte bulunduğunu ancak reddedildiğini söyledi. İstanbul adayının ise ilçe adaylarının belirlenmesi sonrasında açıklanacağını ifade etti.

  • TFF 2. Lig'de 23. hafta maçları yarın oynanacak
    30 Oca TFF 2. Lig'de 23. hafta maçları yarın oynanacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, TFF 2. Lig'in 23. hafta maçları yarın oynanacak. Beyaz Grup ve Kırmızı Grup'ta yer alan takımların mücadele edeceği maçlar, farklı sahalarda gerçekleşecek.

  • Turgut Altınok, partililerle bir araya geldi ve Mansur Yavaş'ı eleştirdi
    27 Oca Turgut Altınok, partililerle bir araya geldi ve Mansur Yavaş'ı eleştirdi

    Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığının Birlik Buluşmasında partililerle kahvaltıda bir araya geldi. Altınok, Mansur Yavaş'ın vaatlerini yerine getirmediğini belirterek Ankara'nın 5 yılının telafi edilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız
    27 Oca Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız

    AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacaklarını söyledi. Altınok, metro hatları, çevre yolları ve sosyal projelerle Ankara'nın kazanacağını belirtti. Ayrıca, 31 Mart seçimlerinin kentin ve mahallenin seçimi olduğunu vurgulayarak, bütün Ankara'nın hizmetkarı olacaklarını ifade etti.

  • AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'yı hizmetlerle donatacak
    27 Oca AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'yı hizmetlerle donatacak

    AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacaklarını söyledi. Altınok, Etimesgut ilçesinde düzenlenen kahvaltı programında, Ankara'nın 5 yılını telafi etmek için çalışacaklarını belirtti ve sosyal projelerle emeklilere haklarını vereceklerini vurguladı.

  • Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de 20. hafta maçları oynanacak
    26 Oca Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de 20. hafta maçları oynanacak

    Trendyol Süper Lig'de 23, Trendyol 1. Lig'de 20. hafta maçları oynanacak. TFF 2. Lig'e 22, TFF 3. Lig'e ise 17. hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde ise 18. hafta maçları yapılacak.

  • Cumhur İttifakı, Ankara'da 16 ilçe belediye başkanını yeniden aday gösterdi
    24 Oca Cumhur İttifakı, Ankara'da 16 ilçe belediye başkanını yeniden aday gösterdi

    Cumhur İttifakı, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Ankara'daki 25 ilçe belediye başkanından 16'sını yeniden aday gösterdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan oldu
    24 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan oldu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan olduCUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı dışında vizyoner program ve projelere önem veren başka siyasi yapı olmadığını söyleyerek, "Bırakınız yeni eser yapmayı, devam eden çalışmaların üstünü...

  • Uğur Mumcu, ölümünün 31'inci yıl dönümünde anıldı
    24 Oca Uğur Mumcu, ölümünün 31'inci yıl dönümünde anıldı

    Uğur Mumcu'nun ölümünün 31'inci yıl dönümünde, bombalı suikasta uğradığı evinin önünde anma töreni düzenlendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'li milletvekilleri ile birlikte çok sayıda kişi törene katıldı. Törende Mumcu'nun evi ziyaret edildi ve hayatını kaybettiği alana karanfil ve mumlar bırakıldı. CHP Genel Başkanı Özel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, cinayetin faillerinin ortaya çıkarılması gerektiğini belirtti.

  • Uğur Mumcu'nun ölümünün 31. yılında anma töreni düzenlendi
    24 Oca Uğur Mumcu'nun ölümünün 31. yılında anma töreni düzenlendi

    Gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, ölümünün 31'inci yıl dönümünde bombalı suikasta uğradığı evinin önünde anıldı. Anma törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'li bazı milletvekilleri ile çok sayıda kişi katıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan oldu (2)
    24 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan oldu (2)

    'BİZ İŞİMİZE BAKACAĞIZ'Erdoğan, AK Parti'nin kurulduğu günden beri eser ve hizmet siyasetiyle milletin gönlünde yer ettiğini ifade ederek, "Türkiye'nin siyasi, diplomatik, ekonomik, askeri atılımlarından rahatsız olanların Türkiye'nin önünü kesmek için sahneledikleri oyunların...

  • Enver Demirel, Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Oldu
    24 Oca Enver Demirel, Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Oldu

    Cumhur İttifakı'nın Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Enver Demirel oldu. 1961 yılında doğan Demirel, siyasi kariyerine Milliyetçi Hareket Partisi'nde başladı ve daha önce Etimesgut Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. Evli ve üç çocuk babası olan Demirel, 2019 seçimlerinde de MHP'nin adayı olarak gösterildi.

  • Erdoğan: Akla Ziyan Dedikodularla, Ekonomide Temin Ettiğimiz Güven ve İstikrar İklimini Bozacak Kampanyalar Başlatıyorlar
    24 Oca Erdoğan: Akla Ziyan Dedikodularla, Ekonomide Temin Ettiğimiz Güven ve İstikrar İklimini Bozacak Kampanyalar Başlatıyorlar

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da 20'si AKP'den ve 5'i MHP'den olmak üzere 25 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan; "Gezi olaylarından beri ülkenin attığı her hayırlı adıma takoz olmaya misyon olmayı edinenler son dönemde yine ortalığa döküldüler. Mesela, Merkez Bankası rezervlerimiz 145,5 milyar dolarla rekor mu kırdı, bunlar hemen harekete geçiyor. Akla ziyan dedikodularla, ekonomide binbir güçlükle temin ettiğimiz güven ve istikrar iklimini bozacak kampanyalar başlatıyorlar. Uzaya astronot gönderip bu alanda tarihi bir adım mı attık, bunları adeta afakanlar basıyor. Projenin mahiyetinden maliyetine kadar bir sürü deli saçması iddia ile yapılan bu güzel işi değersizleştirmenin peşine düşüyorlar" dedi.

  • Cumhur İttifakı'nın Ankara'daki 25 ilçe belediye başkan adayları açıklandı
    24 Oca Cumhur İttifakı'nın Ankara'daki 25 ilçe belediye başkan adayları açıklandı

    Cumhur İttifakı, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Ankara'daki 25 ilçe belediye başkan adayını tanıttı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen programda, AK Parti'nin 20 ve MHP'nin 5 olmak üzere aday gösterdiği ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

  • Ankara'da Cumhur İttifakı'nın 25 ilçe belediye başkan adayı belli oldu
    24 Oca Ankara'da Cumhur İttifakı'nın 25 ilçe belediye başkan adayı belli oldu

    Ankara'da AK Parti'nin 20 ve MHP'nin 5 olmak üzere Cumhur İttifakı'nın 25 ilçe belediye başkan adayı belirlendi. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yapılan tanıtım toplantısında AK Parti'nin adayları açıklandı. MHP'nin destekleneceği ilçelerin adayları da sahneye çağırılarak tanıtıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ilçe adaylarını açıkladı
    24 Oca Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ilçe adaylarını açıkladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da yapılan toplantıda Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Çankaya'da Duhan Kalkan, Beypazarı'nda Tuncer Kaplan, Keçiören'de ise Zafer Çoktan aday oldu. İşte sıralı tam liste...

  • AK Parti'de bugün açıklanacak Ankara ilçe belediye başkan adayları netleşti! İşte isim isim liste
    23 Oca AK Parti'de bugün açıklanacak Ankara ilçe belediye başkan adayları netleşti! İşte isim isim liste

    Türkiye'nin kilitlendiği 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler için AK Parti'nin çalışmaları sürüyor. AK Parti'nin bugün açıklayacağı Ankara'daki ilçe belediye başkan adaylarının isimleri kulislerden sızdı. İşte isim isim liste.

  • Ankara'da Kentsel Dönüşüme İhtiyaç Var
    23 Oca Ankara'da Kentsel Dönüşüme İhtiyaç Var

    AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın birçok noktasında acilen kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu belirtti. Altınok, özellikle Şereflikoçhisar'dan geçen fay hattında bir kırılma olması durumunda Ankara'da büyük yıkım ve ölümlerin yaşanabileceğini ifade etti. Ayrıca, Ankara'nın eskiyen dokularında da kentsel dönüşüm planları yapacaklarını söyledi.

  • Ankara'da Kentsel Dönüşüm İhtiyacı Var
    23 Oca Ankara'da Kentsel Dönüşüm İhtiyacı Var

    AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın birçok noktasında acil bir kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu belirtti. Ayrıca, Ankara'da yaşanan sel ve su baskınlarına ilişkin çözüm önerileri sunan Altınok, altyapı çalışmalarının önemine vurgu yaptı.

  • CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti
    23 Oca CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti

    CHP'nin Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Beşikçioğlu, görüşmenin ardından Yavaş'la aralarında hiçbir sıkıntı olmadığını ve ağabeyinin tecrübelerine her daim ihtiyaç duyduklarını belirtti. Beşikçioğlu, AKP'nin adayı Turgut Altınok hakkında ise Yavaş'ın liderliğinin sağlam olduğunu ve ekstradan bir adayın olmasının demokrasinin gereği olduğunu söyledi.

  • CHP Etimesgut İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu: Mansur Başkan ile Aramızda Hiçbir Sıkıntı Yok
    23 Oca CHP Etimesgut İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu: Mansur Başkan ile Aramızda Hiçbir Sıkıntı Yok

    CHP Etimesgut İlçe Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş ile aralarında hiçbir sıkıntı olmadığını belirtti. Beşikçioğlu, Yavaş'ın tecrübelerine her zaman ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

  • Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti
    23 Oca Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş'ı ziyaret etti

    CHP Etimesgut İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Beşikçioğlu, Yavaş ile aralarında hiçbir sıkıntı olmadığını ve tecrübelerine her daim ihtiyaç duyduklarını belirtti. Beşikçioğlu, Etimesgut'un kültür ilçesi olacağını ve genç kitle için sosyal çalışmalar yapacaklarını söyledi. Ayrıca, hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı benimsediklerini ve rant yerine hizmete önem verdiklerini vurguladı.

  • AK Parti, Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarını yarın açıklayacak
    23 Oca AK Parti, Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarını yarın açıklayacak

    AK Parti, ilçe belediye başkan adaylarını 24 Ocak Çarşamba günü ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenecek bir programla tanıtacak. Ankara'nın 25 ilçesinden 20'sinde aday çıkaracağı belirtilen AK Parti; Kalecik, Polatlı, Gölbaşı, Etimesgut ve Ayaş'ta ise MHP adayını destekleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da programa katılması bekleniyor.

  • Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret eden Beşikçioğlu'ndan anket açıklaması: Sonuçlar çok olumlu
    23 Oca Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret eden Beşikçioğlu'ndan anket açıklaması: Sonuçlar çok olumlu

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret eden ve 1 saatlik basına kapalı bir görüşme gerçekleştiren CHP Etimesgut İlçe Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu şu ana kadar anket yaptırıp yaptırmadığına ilişkin soruya yanıt verdi. Beşikçioğlu, "Oyunlarımdan sonra seyircilerle her daim buluşurum. Öykünmem ve 1500 kişinin hepsiyle tek tek fotoğraf çektiririm. Bu da benim aslında duygusal anketimi oluşturan bir yapı. Sonuçlar çok olumlu" dedi.

  • Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de 19. hafta maçları oynanacak
    19 Oca Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de 19. hafta maçları oynanacak

    Trendyol Süper Lig'de 21, Trendyol 1. Lig'de 19. hafta maçları oynanacak.

  • Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 12 Gözaltı ve Büyük Miktarda Ele Geçirilen Madde
    15 Oca Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 12 Gözaltı ve Büyük Miktarda Ele Geçirilen Madde

    Ankara'da uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda 12 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 604 adet uyuşturucu uyarıcı hap, 4.4 kilogram uyuşturucu madde, 55 kök kenevir bitkisi, silahlar ve diğer malzemeler ele geçirildi.

  • Türkiye şehitlerine ağlarken, CHP'nin Etimesgut adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu davullu zurnalı gövde gösterisi yaptı
    14 Oca Türkiye şehitlerine ağlarken, CHP'nin Etimesgut adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu davullu zurnalı gövde gösterisi yaptı

    CHP'nin Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, şehitlerin cenaze töreninin yapıldığı gün, CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı'nda davul ve zurna ile karşılandı. Beşikçioğlu, tepkiler üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı sildi.

  • Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de 18. hafta maçları oynanacak
    12 Oca Trendyol Süper Lig ve 1. Lig'de 18. hafta maçları oynanacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Süper Lig, 1. Lig, TFF 2. Lig ve Kadın Futbol Süper Ligi'nde haftanın programı belirlendi. Trendyol Süper Lig'de 20, Trendyol 1. Lig'de 18. hafta maçları oynanacak. TFF 2. Lig'e 20, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi ise 16. hafta müsabakalarıyla devam edecek.

  • CHP'den 243 belediye başkan adayı açıklaması
    11 Oca CHP'den 243 belediye başkan adayı açıklaması

    CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclisi toplantısının ardından yaptığı açıklamada, bugün 6 büyükşehir, 15 il belediyesi, 189 ilçe belediyesi ve 33 belde belediyesi olmak üzere toplam 243 belediye başkan adaylarını belirlediklerini duyurdu. Ayrıca, Ankara Etimesgut Belediye Başkan adaylığı için sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığının kesinleştiğini ve herhangi bir krizin söz konusu olmadığını belirtti.

  • CHP, 243 belediye başkan adayını belirledi
    11 Oca CHP, 243 belediye başkan adayını belirledi

    CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclisi toplantısının ardından yaptığı açıklamada, bugün 6 büyükşehir, 15 il belediyesi, 189 ilçe belediyesi ve 33 belde belediyesi olmak üzere toplam 243 belediye başkan adayının belirlendiğini söyledi. Ayrıca, Ankara Etimesgut Belediye Başkan adaylığı için sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığının kesinleştiğini ve herhangi bir krizin söz konusu olmadığını belirtti.

  • Chp, 242 Yeni Belediye Başkan Adayını Daha Belirledi.
    11 Oca Chp, 242 Yeni Belediye Başkan Adayını Daha Belirledi.

    CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclisi toplantısında 242 seçim çevresinde belediye başkan adaylarının belirlendiğini açıkladı. Yücel, “Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, mevcut Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar olarak belirlenmiştir. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, yine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu olarak karar altına alınmıştır. Eskişehir'de Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen Eskişehir'e büyük hizmetler verdi. Eskişehir'e büyük katkı koydu ve Eskişehir’in bir marka şehri olması konusunda çok büyük hizmetleri oldu. Bugün PM’mizin almış olduğu kararla bu görevi, bu bayrağı, belediye başkan adayımız olarak Sayın Ayşe Ünlüce’ye devrediyor ve Ayşe Ünlüce’nin Eskişehir'in Büyükşehir belediye başkan adayımız olduğunu sizlerle paylaşıyorum. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, mevcut başkanımız Sayın Lütfü Savaş olarak belirlenmiştir. Yine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, bir kadın arkadaşımız, siyasette emeği olan başarılı bir arkadaşımız, geçmiş dönem milletvekilliğimizi yaptı; Sayın Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak belirlenmiştir. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımıza da yine tek partimize hem de Tekirdağ'a vermiş olduğu, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

  • Mhp, 55 Belediye Başkan Adayını Açıkladı… Manisa'da Cengiz Ergün, Mersin'de Serdar Soydan MHP'den Aday Oldu
    10 Oca Mhp, 55 Belediye Başkan Adayını Açıkladı… Manisa'da Cengiz Ergün, Mersin'de Serdar Soydan MHP'den Aday Oldu

    MHP, ikisi büyükşehir olmak üzere 55 belediye başkan adayını açıkladı. MHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, Mersin Büyükşehir Başkan adayı Serdar Soydan, Osmaniye Belediye Başkan adayı İbrahim Çenet; İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper, Silivri Belediye adayı ise Volkan Yılmaz oldu.

  • CHP'nin 6 büyükşehir ve 15 ilde daha adayı belli oldu
    10 Oca CHP'nin 6 büyükşehir ve 15 ilde daha adayı belli oldu

    CHP Parti Meclisi, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde yarışa girecek yeni adayları belirlemek için dün öğlen saatlerinde toplandı. Gece yarısına kadar süren toplantıda 6'sı büyükşehir 15'i il olmak üzere 242 belediye başkan adayı daha belli oldu.

  • MHP, 14 il ve 41 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı
    10 Oca MHP, 14 il ve 41 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si büyükşehir olmak üzere 14 il ve 41 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. MHP'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün olurken Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Serdar Soydan olarak belirlendi. MHP'nin açıkladığı diğer il ve ilçe belediye başkan adayları da belirlendi.

  • MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylarını açıkladı
    10 Oca MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylarını açıkladı

    MHP, 31 Mart seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 55 adayın Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayıyla belirlendiğini kaydetti. Adaylar arasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan da bulunuyor.

  • AK Parti'nin yarın 28 ilde adayı belli oluyor! İşte açıklanacak iller ve kulislerde ismi öne çıkanlar
    06 Oca AK Parti'nin yarın 28 ilde adayı belli oluyor! İşte açıklanacak iller ve kulislerde ismi öne çıkanlar

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12'si büyükşehir olmak üzere AK Parti'nin 28 belediye başkan adayını, yarın İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek törende açıklayacak. Adayı duyurulacak 28 il arasında İstanbul bulunuyor. İBB adaylığı için kulislerde Murat Kurum ve Tevfik Göksu'nun ismi öne çıkıyor. İşte adayları açıklanacak iller ve kulislerde ismi geçen isimler...

  • Etimesgut'ta silahlı saldırı şüphelisi yakalandı
    05 Oca Etimesgut'ta silahlı saldırı şüphelisi yakalandı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, Bahçekapı Mahallesi'nde silahla yaralanan bir kişinin hastaneye getirildiği ihbarı üzerine yapılan çalışmalar sonucunda, aile içi mesele nedeniyle yaşandığı tespit edilen olayın şüphelisi A.G, ruhsatsız silah ve beş mermiyle yakalandı.

  • Ankara'da hırsızlık yapmak için iş yerine giren şüpheli yakalandı
    02 Oca Ankara'da hırsızlık yapmak için iş yerine giren şüpheli yakalandı

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde gece saat 04.30'da bir iş yerine hırsızlık yapmak için giren M.D., polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin sabıka kaydının kabarık olduğu belirtildi.

  • AK Parti ve MHP'nin İstanbul ve Ankara'da iş birliği yaptığı ilçeler belli oldu
    27 Ara AK Parti ve MHP'nin İstanbul ve Ankara'da iş birliği yaptığı ilçeler belli oldu

    Yerel seçimler için geri sayım devam ederken AK Parti ve MHP arasındaki iş birliğinin detayları da netleşmeye başladı. Haberler.com'un edindiği kulis bilgisine göre İstanbul'da Silivri, Avcılar, Küçükçekmece ve Beşiktaş; Ankara'da ise Etimesgut, Polatlı, Gölbaşı, Ayaş ve Kalecik MHP'ye bırakılıyor.

  • 6 ocağa daha ateş düştü! İşte şehitlerimizin kimlikleri
    24 Ara 6 ocağa daha ateş düştü! İşte şehitlerimizin kimlikleri

    Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu 23 Aralık'ta şehit düşen 6 askerin kimliği belli oldu.

Advertisement