Sincan Zabıtası, Parkları Denetliyor - Son Dakika
Yerel

Sincan Zabıtası, Parkları Denetliyor

Sincan Belediyesi, bir ilke daha imza attı.

08.03.2015 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincan Belediyesi, bir ilke daha imza attı. Parkları 7 gün 24 saat güvenlik kameraları ile takip eden belediye, şimdi de zabıta ekipleri ile parkları denetlemeye başladı. Vatandaşın iç rahatlığı ile parklarda vakit geçirmesini amaçlayan Sincan Belediyesi, kurduğu denetim timleri ile vatandaşın şikayetlerine anında müdahale etme imkanı buldu.

Sincan'da parklar artık daha güvenli… Türkiye'de ilk kez parkları güvenlik kameraları ile donatan ve internetten canlı izlenmesini sağlayan Sincan Belediyesi, bu kez de parklar için denetim ekipleri kurdu. Sincan parklarındaki huzurun 7 gün 24 saat yaşanmasını isteyen belediye, denetim timleri ile vatandaşa güven verdi. "444 4 762" numaralı telefondan gelecek şikayetlere anında müdahale edecek olan Denetim Timleri, güvenlik kameralarını da izleme imkanı buldu. Kameralarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanması durumunda anında olay yerine gidecek olan ekipler, ilçe halkının güvenliği için çalışacak.

Parkların daha güvenli olması için çalıştıklarını kaydeden Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Parklarımızın, ilçemize yakışır bir görünüme kavuşması için güvenlik kameraları ve ücretsiz internet ağı ile donatmıştık. Vatandaşımızın iç rahatlığı ile parklarda ailesi ile vakit geçirebilmesi için zabıta ekiplerimiz tarafından denetleniyor. Vatandaşımızın herhangi bir şikayetine anında müdahale edecek olan ekiplerimiz 7/24 görev başında olacak." Diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan Zabıtası, Parkları Denetliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement