Sincap'tan 13. Yıl Kampanyası - Son Dakika
Ekonomi

Sincap'tan 13. Yıl Kampanyası

Sincap\'tan 13. Yıl Kampanyası

’Şehrimizin Marketi’ sloganıyla büyüyen Sincap Marketler Zinciri, 13. yılını birbirinden güzel hediyeler ve yeniliklerle kutluyor.

10.04.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Şehrimizin Marketi' sloganıyla büyüyen Sincap Marketler Zinciri, 13. yılını birbirinden güzel hediyeler ve yeniliklerle kutluyor.

Sincap Marketler Zinciri, 13. yılında, müşterilerine özel bir kampanyayla 13 süper hediye dağıtmaya hazırlanıyor. Sincap mağazalarından 11 Nisan-21 Temmuz tarihleri arasında 30 TL ve katları alışveriş yapanlar çekiliş sonucunda 13 süper hediyeden birini kazanma şansı elde edecek. Kampanya kapsamında, 1 adet ev de hediye idlecek.

Sincap Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ali Tabak, Sincap mağazalarından 11 Nisan-21 Temmuz tarihleri arasında 30 TL ve katları alışveriş yapan müşterilerinin yapılacak çekilişle 13 süper hediyeden birini kazanma şansı elde edeceğini ifade ederek "Kampanya kapsamında, 1 adet evin yanı sıra, Arçelik 22" LED TV, K3200 Mini Telve, Turbo Fırın, Mini Fırın, Buzdolabı, Su Pınarı, Üstten Kapaklı Derin Dondurucu, Mikrodalga Fırın, Çamaşır Makinesi, Elektrik Süpürgesi, Setüstü Ocak ve Bulaşık Makinesi ürünlerinden de 1'er adet hediye edilecek. Daha çok alışveriş yapan Sincap müşterileri daha çok kazanma şansı elde edecek" dedi.

Platinum Kart, Sincap müşterilerine inanılmaz avantajlar sunacak Sincap Marketler Zinciri'nin müşterilerine özel olarak sunacağı Sincap Platinum Kart'ın Sincap müşterilerinin birbirinden avantajlı kampanyalardan ve indirimlerden yararlanması için özel olarak tasarlandığını anlatan Tabak, "Birbirinden avantajlı fiyatlar, Para Puan kazanma imkanı, günlük aktiviteler gibi pek çok fırsat sunacak olan Sincap Platinum Kart, çok yakın bir zamanda tüm Sincap müşterilerinin vazgeçilmez kartı olacak" diye konuştu.

Sincap'la Biz Bize"nin Sincap müşterilerinin alışveriş kültürünün ve yaşam şeklinin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefleyen bir dergi olduğunu ifade eden Genel Müdür Ali Tabak, "güncel konulardan, sosyal yaşama, kişisel bakımdan sağlığa, beslenmeden çocuk psikolojine kadar pek çok farklı konuya içeriğinde yer verecek olan "Sincap'la Biz Bize" dergisinin tasarımıyla da ön plana çıkacağını kaydetti. Tabak "Sincap Marketler Zinciri'nin kaliteli hizmet anlayışına yeni bir halka ekleyecek olan Biz Bize, adından da anlaşılacağı gibi, Sincap müşterileriyle sıcak bir bağ kurmanın en etkili ve hızlı yolu olacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Sincap'tan 13. Yıl Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement