Sincik Belediyesinden Bin Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Sincik Belediyesinden Bin Kişiye İftar Yemeği

Sincik Belediyesinden Bin Kişiye İftar Yemeği

Adıyaman’ın Sincik ilçe belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına yaklaşık bin kişi katıldı.

24.06.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçe belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına yaklaşık bin kişi katıldı.

Sincik ilçe merkezindeki Halil Peker Bulvarında düzenlenen iftar yemeğine, Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Başçavuş Şevket Başer, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, İnlice Belediye Başkanı Mehmet Yakan, AK Parti ilçe Başkanı Şevket Öksüz, Sincik Belediyesi eski Başkanı Hasari Altıntel, İlçe Emniyet Amiri Fatih Döngeroğlu, İl Genel Meclis üyesi Abuzer Yaşar, Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı, Kurum Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi Sincik Müftülüğü İlahi Grubu tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirildi. Birbirinden lezzetli yöresel yemeklerin ikram edildiği iftar programında Sincik ilçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, iftar sonrası dua etti.

İftar programında konuşan Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, "İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı birlik beraberliğin ehemmiyetli olduğu aylardır. Bizde bu birlik beraberliği pekiştirmek adına bu programı düzenleyerek sizlerle bir araya gelmeyi düşündük. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ise, "Ramazan'ınız mübarek olsun, Rabbim tuttuğunuz oruçlarınızı kabul eylesin. Bizleri bu iftar sofrasında bir araya getiren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki iftar programlarında buluşmak üzere hepinize hayırlı akşamlar diliyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik Belediyesinden Bin Kişiye İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement