Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü Kuruldu

Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü Kuruldu

Sincik Gönülleri Derneği yardımları ile ilçedeki gençlerin ortak bir amaçta toplanmalarını sağlamak amacıyla Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü kuruldu.

10.04.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincik Gönülleri Derneği yardımları ile ilçedeki gençlerin ortak bir amaçta toplanmalarını sağlamak amacıyla Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü kuruldu.

Sincikte futbola meraklı gençleri bir arada tutmak amacıyla kurulan kulüp, antrenmanlarına başladı. Günlük düzenli çalışmalar ile maçlara hazırlanan Sincikli gençler Türkiye Futbol Federasyonu amatör 2. liginden başlayarak mücadele edecekler. İlk resmi maçını 13 Nisan 2014 Pazar günü saat 14.00'te Sincik Atatürk Stadyumu'nda yapacak olan takım sporcuları çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında kulübün malzeme ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla başta gönüller derneği olmak üzere birçok iş adamının kapısını çalan yönetim kurulu üyeleri takımlarına sahip çıkan hayırseverler sayesinde takım ve oyuncu malzemeleri ile lisans giderlerini karşılayarak, Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü'nün maçlara eksiksiz çıkmalarına yardımcı oldular.

Kulüp yöneticileri Ziya Azgın ve Hüseyin Meriç, Sincik Kaymakamı Bülent Güven'i makamında ziyaret ederek, takımın formasını hediye etti. Takımın kurulmasını memnuniyetle karşılayan Kaymakam Bülent Güven, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Ziya Azgın, yeni kurulan bir kulüp olarak gençleri sporla tanıştırmak ve önemli derecelere ulaştırmak için çalışacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Kulüp olarak amacımız gençleri sporla tanıştırmak ve yetenekleri doğrultusunda yetişmelerini sağlamak. Bu amaca hizmet etmek için zamanımızı ve emeğimizi gönül veren çalışma arkadaşlarımızla yapacağımıza gönülden inanıyoruz. Yeni kurulan bir kulüp olarak elbette eksikliklerimiz bulunmaktadır, ancak Sincik Gönüllüleri olarak Sincik'e gönül veren herkesin desteklerini beklemekteyiz. Spor sevgisini arttırmak ve başarılara imza atmak için kurulan Sincik Gönülleri Spor Kulübü'ne desteklerini esirgemeyen başta Kaymakam Bülent Güven'e, Sincik Gönülleri Derneği Yönetim Kurulu üyelerine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne, maddi desteklerini esirgemeyen Sincik Sabır Tekstil'e ve daima yanımızda olacağına inandığım değerli Sincik halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement