Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Aydın Atandı - Son Dakika
Yerel

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Aydın Atandı

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Aydın Atandı

Adıyaman’ın Sincik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Aydın ilçeye gelerek görevine başladı.

03.11.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Aydın ilçeye gelerek görevine başladı.

Sincik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Mehmet Dağ'ın Tokat'ın Pazar ilçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğe görevine atanmasının ardından Sincik ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atanan Ahmet Aydın ilçeye gelerek görevine başladı.

Sincik'te daha önce yaklaşık bir yıl görev yaptığını belirten Aydın, "Benim ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapma düşüncem yoktu ama konu Sincik olunca ben bu görevi gönüllü olarak kabul ettim. Sincik halkına faydalı olmak için, daha iyi hizmet edebilmek için geldim. Burada görev yapan öğretmenlere, gençlere ve öğrencilere yardımcı olmak için geldim, inşallah bütün çabamız bu yönde olacak.

Bildiğiniz gibi daha öncede burada görev yaptım, inşallah bu seferde burada ayrım gözetmeksizin, siyaset gütmeden herkese eşit mesafede görevimizi devam ettireceğiz. Sizlerin de desteklerini bekliyoruz, hep beraber bu işi yapacağız inşallah. Yani Sincik halkı ve öğrencileri için güzel olan her şeye biz açığız, eğitim adına sizlerin de katkılarını bekliyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Aydın Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement