Sincik İlçesi Mobese ile Daha Güvenli Olacak - Son Dakika
Yerel

Sincik İlçesi Mobese ile Daha Güvenli Olacak

Sincik İlçesi Mobese ile Daha Güvenli Olacak

Adıyaman’ın Sincik İlçesini daha güvenli bir hale getirmek için MOBESE sistemi kurulmaya başlandı.

11.02.2017 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik İlçesini daha güvenli bir hale getirmek için MOBESE sistemi kurulmaya başlandı.

Sincik İlçe merkezi ve ilçenin giriş çıkışı MOBESE kameraları ile kontrol edilecek. İlçenin 7 noktasına kamera monte edilmeye başlandı. İlçe girişi ve çıkışına 2 adet plaka tanıma sistemi (PTS) olmak üzere, kritik bölgelere toplam 9 kamera takılacağı belirtildi. Kameralar, Sincik İlçe Emniyet Amirliği'nden 24 saat takip edileceği bildirildi.

Hizmete girecek MOBESE sisteminin, yüksek teknolojiye sahip, gece görüşü, hız, radar sistemi, plaka ve yüz tanımı özelliklerinin mevcut bulunacağı belirtildi.

Sincik İlçe Emniyet Amiri Uğur Demir, "Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından suç ve suçlularla mücadele için ilçenin merkezi noktalarına 9 adet MOBESE kamerasının yerleştirilmesi için çalışmalar başlatıldı. İlçe güvenliği için 7 adet sabit ve hareketli ve 2 PTS kameraları yerleştiriliyor. İlçemize bu sistemi kurmak için yapılan girişimler sonucunda genel müdürlüğümüz tarafından ihale yapıldı. Gece görüşü, hız, radar sistemi, plaka ve yüz tanımı özelliklerinin mevcut olacağı MOBESE sistemiyle güvenli olan sincik ilçemiz daha güvenli hale gelecek" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik İlçesi Mobese ile Daha Güvenli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement